Vodafone Gönüllüleri, Gaziantepli çocukların 23 Nisan coşkusuna ortak oldu

Vodafone Gönüllüleri, Vodafone Vakfı’nın AÇEV iş birliğiyle deprem bölgesinde yürüttüğü proje kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak Gaziantep’e ziyarette bulundu.

Vodafone Gönüllüleri, Gaziantepli çocukların 23 Nisan coşkusuna ortak oldu
Vodafone Gönüllüleri, Gaziantepli çocukların 23 Nisan coşkusuna ortak oldu
GİRİŞ 22.04.2025 14:02 GÜNCELLEME 22.04.2025 14:02

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, çalışanlarının gönüllülük faaliyetlerine destek vermeyi sürdürüyor. “İyiliğin Yanında Duruyoruz” temasıyla sürdürülen Vodafone Gönüllüleri Programı kapsamında 30 gönüllü, Vodafone Vakfı’nın Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) iş birliğiyle deprem bölgesinde yürüttüğü proje kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak Gaziantep’e saha ziyareti yaptı. Gönüllüler, AÇEV Gaziantep Nurdağı Çocuk ve Aile Merkezi’nde düzenlenen kukla, toplu resim, sanat, mutfak, kitap ve heykel atölyelerine katılarak çocukların çalışmalarına destek verdi. Etkinlik kapsamında, Habitat Derneği de 9-14 yaşındaki çocuklara yapay zekâ eğitimi verdi.


 
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, şunları söyledi:
 
“Vodafone olarak, çalışma arkadaşlarımızın sosyal sorumluluk projelerimize katılımını destekliyor, katkılarını çok değerli buluyoruz. Vodafone Gönüllüleri Programı ile çalışma arkadaşlarımız arasında gönüllülük bilincini geliştirmeyi hedefliyoruz. Bu programla, sosyal sorumluluk projelerimiz ile çalışma arkadaşlarımız arasında duygusal bağ kurmak ve farklı hayatlara dokunabilecekleri deneyimler yaşatmak istiyoruz. Vodafone Gönüllüleri ile beraber projelerimizin yarattığı sosyal etkiyi daha da artırıyor, çalışan gelişimini teşvik ederken toplum için de değer yaratıyoruz. Gönüllülerimiz bu kez de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Gaziantep’e ziyarette bulunarak çocukların bayram coşkusuna ortak oldu. AÇEV Gaziantep Nurdağı Çocuk ve Aile Merkezi’nde düzenlenen atölyeler şenlik havasında geçti. Vodafone olarak, gönüllülük çalışmalarımıza devam edeceğiz.”


 
AÇEV Gaziantep Nurdağı Çocuk ve Aile Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın anlam ve öneminin çocuklara anlatılmasıyla başladı. Yüz boyama etkinliğinin ardından, her biri 25 dakika süren eşzamanlı atölyeler düzenlendi. Çocuklar, bu atölyelerde kendi kuklalarını tasarladı; 23 Nisan ile ilgili toplu resimler yaptı; şapka, maske, bez çanta gibi malzemeleri boyadı ve süsledi; mutfak atölyesinde “pişmeyen sağlıklı enerji topları” hazırladı; hikâye dinledi ve bu hikâyeden seçtikleri bir karakterin kil hamurundan heykelini yaptı. Habitat Derneği’nin düzenlediği atölyede ise çocuklara yapay zeka üzerine eğitim verildi. 
 

 

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi’nde yüksek lisans Eğitimini tamamladı. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlendi. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü olarak katılan Öner, şu anda Haber7.com'da Yayın Koordinatörü olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.