Emeklilere bedava oldu! Artık su faturası ödemeyecekler

Emeklilere bedava oldu. Artık su faturası ödemeyecekler. Müjdeli haberi Karabük Belediyesi duyurdu. Uygulamadan faydalanmak isteyen emeklilerin başvuru yapması gerekiyor.

Emeklilere bedava oldu! Artık su faturası ödemeyecekler
Emeklilere bedava oldu! Artık su faturası ödemeyecekler
GİRİŞ 08.04.2025 10:25 GÜNCELLEME 08.04.2025 10:25
Bu Habere 178 Yorum Yapılmış

Emekliler, yıl sonuna kadar su faturası ödemeyecek. Karabük Belediyesi, emeklilere yönelik yeni bir destek programı başlattı.

Gerekli belgelerle birlikte veznelere başvuran emekliler, 2025 yılı boyunca su faturası ödemekten muaf olacak.

EMEKLİLERE BEDAVA OLDU

Karabük’te, 2025 yılı itibarıyla emeklilere su faturaları tamamen ücretsiz olacak.

VEZNELERE BAŞVURU YAPILACAK

Hizmetten faydalanmak isteyen emekliler veznelere başvuruda bulunması gerekiyor. İşte gerekli belgeler;

  • SGK’dan alınmış emeklilik belgesi

  • Kimlik fotokopisi

  • Başvuru dilekçesi

Bu belgelerle başvurular, belediyenin belirlemiş olduğu noktalardan yapılacaktır.

İbrahim Turna Haber7.com - Haber Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı haber7.com bünyesinde mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 178
  • vatandaş 4 hafta önce Şikayet Et
    yanlış bir durum belli bir miktar alınmaya bilir ama kökten bedava işi sakıncalı ya değirmen çalıştırırsa.
    Cevapla
  • Emmoğlu 4 hafta önce Şikayet Et
    Bedavacılık yanlış bir olay. Farklı seçenekler olmalı. İhtiyaç sahiplerine yardım veya 5 metre küpe kadar indirim olabilir.
    Cevapla
  • arif 4 hafta önce Şikayet Et
    hasan dayı hazır senin bedava suyun varken hortumu bağlayıp mısır tarlamı sulayayım
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Su çok kıymetli bir şey bedava olduğunda bizim milletimiz canını çıkarana kadar kulllanır.Evet emekli maaşıyla geçim çok zor destek olunacaksa da böyle olmamalı istismara ve hak geçimine açık bir durum olduğunu düşünüyorum.
    Cevapla
  • Halil 4 hafta önce Şikayet Et
    Bence haksızlık olur, kişinin emekli olması başkalarının rızası olmaksızın su masraflarını vergi mükellefleri tarafından ödeniyorsa bu haksızlık olur. Belediye başkanı kendi cebinden ödüyorsa helal olsun. Bunu yapacağınıza emekli maaşları da genel bir iyileştirilme yapılması yerinde olacaktır kanaatindeyim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle