TPAO Siirt’te petrol arama ruhsat sahasını genişletecek

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, Siirt ve Şırnak’ta bulunan arama ruhsat sahasının genişletilmesi için başvuruda bulundu.

TPAO Siirt’te petrol arama ruhsat sahasını genişletecek
TPAO Siirt’te petrol arama ruhsat sahasını genişletecek
GİRİŞ 22.03.2025 15:35 GÜNCELLEME 22.03.2025 15:35

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünün Petrol Hakkına Müteallik Kararları, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Buna göre TPAO, Siirt ve Şırnak’ta sahip olduğu AR/TPO/K/M48-c1 pafta nolu petrol arama ruhsat sahasına 15 bin 346 hektarlık M48-c3 paftasının ilavesi için başvuru yaptı.

KAYNAK: İHA
Emre Genç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emre Genç

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul’da doğdu. Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden 2021 yılında lisans derecesiyle mezun oldu. 2017 yılında Üniversite Televizyonu’nda başladığı kariyerinde 3 yıl boyunca spor spikerliği ve muhabirliği görevlerinde bulundu. Daha sonra 2020 yılında özel bir haber kanalında haber ve spor editörlüğü yaptı. Ardından Turkuvaz Medya Grubu’nda editörlük görevinde bulundu. 2024 Mayıs ayından itibaren Kanal 7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com’da editör olarak görevini sürdürmektedir.