TCMB Başkan Yardımcısı Akçay yatırımcılarla buluşacak

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkan Yardımcısı Cevdet Akçay, HSBC Küresel Yatırım Zirvesi'nde konuşacak.

TCMB Başkan Yardımcısı Akçay yatırımcılarla buluşacak
TCMB Başkan Yardımcısı Akçay yatırımcılarla buluşacak
GİRİŞ 04.03.2025 11:34 GÜNCELLEME 04.03.2025 11:34

Hong Kong'da "Küresel Ekonomiyi Bağlayan Yeni Ağlar" başlığıyla 25-27 Mart tarihlerinde düzenlenecek olan zirveye, Akçay'ın yanı sıra bir çok üst düzey siyasi, ekonomi ve şirket yetkilisi katılacak.

Zirvede konuşmacılardan bazıları ABD Merkez Bankası (Fed) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Leel Brainard, eski Avrupa Merkez Bankası (AMB) Mario Draghi, Dünya Bankası Başkan Yardımcısı ve Mali İşler Sorumlusu Jorge Familiar, Moody's Başkanı Robert Fauber, eski İngiltere Maliye Bakanı George Osborne olacak.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.