ASELSAN'dan 96,9 milyon avroluk sözleşme

ASELSAN ile BMC Otomotiv arasında Kara Kuvvetleri Komutanlığı ihtiyaçları için uzaktan komutalı silah, askeri haberleşme, tanıma ve tanıtma, kendini koruma ve seyrüsefer sistemlerinin tedarikine yönelik sözleşme imzalandı.

GİRİŞ 24.02.2025 16:00 GÜNCELLEME 24.02.2025 17:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

ASELSAN, Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yaptığı açıklamada, yeni iş ilişkisini duyurdu.

Açıklamada, "ASELSAN ile BMC Otomotiv arasında Kara Kuvvetleri Komutanlığı ihtiyaçları için uzaktan komutalı silah, askeri haberleşme, tanıma ve tanıtma, kendini koruma ve seyrüsefer sistemlerinin tedarikine yönelik 96 milyon 852 bin 535 avro tutarında sözleşme imzalanmıştır. Söz konusu sözleşme kapsamında teslimatlar 2027-2028 yılları arasında gerçekleştirilecektir." ifadelerine yer verildi.

KAYNAK: AA
Emre Genç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emre Genç

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul’da doğdu. Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden 2021 yılında lisans derecesiyle mezun oldu. 2017 yılında Üniversite Televizyonu’nda başladığı kariyerinde 3 yıl boyunca spor spikerliği ve muhabirliği görevlerinde bulundu. Daha sonra 2020 yılında özel bir haber kanalında haber ve spor editörlüğü yaptı. Ardından Turkuvaz Medya Grubu’nda editörlük görevinde bulundu. 2024 Mayıs ayından itibaren Kanal 7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com’da editör olarak görevini sürdürmektedir.
YORUMLAR 3
  • Türk Vatandaşı 3 ay önce Şikayet Et
    İki yerli ve milli firma aralarında avrupa gavuru parası cinsinden anlaşma yapıyor.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Çıkmadı mı?
    Cevapla
  • Avro ne alaka ? 3 ay önce Şikayet Et
    TL nin çivisi mi çıktı ? ikiside Türk şirketi ASELSAN ile BMC Otomotiv arasında ödeme biçimi neden avro ile yapılıyor, üstelik söz konusu anlaşmada siparişi veren Kara Kuvvetleri Komutanlığı TSK değil' mi ? yani alıcısı kim = ... !?
    Cevapla