Forbes'ten Mandarin Oriental'a 3. kez 5 yıldız

Mandarin Oriental, Bodrum, dünyanın en prestijli seyahat platformu Forbes Travel Guide tarafından yapılan değerlendirmede üst üste üçüncü kez "5 Yıldız" ile derecelendirildi.

Forbes'ten Mandarin Oriental'a 3. kez 5 yıldız
Forbes'ten Mandarin Oriental'a 3. kez 5 yıldız
GİRİŞ 15.02.2025 15:10 GÜNCELLEME 15.02.2025 16:11

Bodrum Yarımadası'nın en büyüleyici koyu olan Cennet Koyu'nda yer alan Mandarin Oriental, Bodrum, dünyanın en prestijli seyahat platformu Forbes Travel Guide tarafından yapılan değerlendirmede üst üste üçüncü kez "5 Yıldız" ile derecelendirildi.  Bu değerlendirme ile Mandarin Oriental, Bodrum, Bodrum'daki tek "Forbes 5 Star" otel olma ünvanını bir kez daha pekiştirdi.

Dünyanın en seçkin otel, restoran ve spa'larını değerlendiren Forbes Travel Guide, gizli denetçileri aracılığıyla 900'den fazla kriteri kapsayan detaylı değerlendirme sonrasında, Cennet Koyu'nun eşsiz atmosferinde, geniş teraslı süitleri, özel havuzlu villaları, benzersiz gastronomi seçenekleri ile kişiselleştirilmiş hizmet anlayışı sunan Mandarin Oriental, Bodrum'u bu prestijli derecelendirmeye layık gördü.

Mandarin Oriental, Bodrum'un Genel Müdürü Tunç Batum, derecelendirmeye ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Misafirlerimize en üst düzeyde konfor ve ayrıcalıklı bir deneyim sunma taahhüdümüzün karşılığını, üst üste üçüncü kez tarafından '5 Yıldız' alarak görmek büyük bir gurur. Bu ödül, ekibimizin özverili çalışmasının ve Mandarin Oriental, Bodrum'un mükemmeliyet anlayışının bir yansımasıdır. Bodrum'un doğal güzellikleriyle harmanlanan zarif tasarımımız, dünya standartlarındaki gastronomi deneyimlerimiz ve hizmet anlayışımızla fark yaratmaya devam ediyoruz. Bu başarı, yalnızca otelimiz adına değil, aynı zamanda Türkiye'nin lüks turizmdeki güçlü konumunu pekiştiren önemli bir gelişmedir. Misafirlerimize unutulmaz anlar yaşatmak ve kusursuz bir konaklama deneyimi sunmak için tutkuyla çalışmaya devam edeceğiz."

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL