Memur ve emekliye indirim devrede! Memur-Sen'in uygulaması tanıtıldı
Memur ve memur emekliler için giyimden gıdaya, akaryakıttan, sağlığa pek çok alanda indirimler sunan uygulama devreye alındı. Memur-Sen'in "Avantaj" uygulaması ile kamu görevlilerine indirim ve fırsatlar sunulacak.
Memur-Sen'in sendikalarına üye kamu görevlilerine, giyim, akaryakıt, teknoloji, sağlık ve gıda gibi birçok sektörde yapacakları alışverişlerde indirim ve çeşitli fırsatlar sunan "Avantaj" uygulaması tanıtıldı.
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, yaklaşık 1 milyon 100 bin üyesiyle Türkiye'nin en büyük memur konfederasyonu olduklarını belirterek bugüne kadar yaptıkları çalışmalarla kamu görevlileri için 1007 kazanım oluşturduklarını anlattı.
EMEKLİ MEMURLAR DA YARARLANACAK
Yalçın, memurların alım gücünü yükseltmek ve hayatın her alanında Memur-Sen'li olmanın sağlayacağı yeni avantajları üretmek için çalıştıklarını aktararak, "Memur-Sen Avantaj, en temelde, alışveriş ve indirim imkanı sağlayan bir proje. 1 milyon 100 bine yakın üyemize ve sendikalarımızın çalışanlarına binlerce firmadan, on binlerce lokasyonda alışveriş yapabilecekleri, indirim sağlayabilecekleri, harcarken kazanacakları ve bütçelerini güçlü tutacakları bir imkanı, fırsatı almış oluyoruz. Bu çalışmaya, emekli memurları da dahil ettik." bilgisini paylaştı.
"GIDADAN, GİYİME, AKARYAKITTAN SAĞLIĞA PEK ÇOK ALANDA İNDİRİM SAĞLIYOR"
"Markaların İşbirliği" mottosuyla oluşturdukları uygulamayla giyim, akaryakıt, e-Ticaret, kargo, teknoloji, sağlık, eğitim sektörü, gıda, beyaz eşya, kozmetik gibi birçok sektörde, yerel marketler dahil binlerce marka ve iş yerini üyelerin hizmetine sunduklarına işaret eden Yalçın, şunları kaydetti:
"Üyelerimize yüz 60'a varan indirimler, özel fiyatlar ve kampanyalarla farklı ödeme ve taksit seçenekleri sunarken, Memur-Sen Avantaj dünyasından faydalanmak için öncelikli olarak Memur-Sen'e bağlı sendikalarımızın ve emekli Memur-Sen üyelerimizin Dijital Kimlik uygulamasını telefonlarda indirmelerini istiyoruz çünkü sisteme oradan bağlanmış olacaklar."
"MEMURLAR İNDİRİMLİ ALIŞVERİŞLERDEN FAYDALANMAYA BAŞLADI"
Yalçın, çok kısa sürede 150 bini aşkın kişi, Dijital Kimlik uygulamasına entegre olduğunu belirterek, "İndirimli alışverişlerden faydalanmaya başladı. Bu dijital kimlik uygulamasını indirme süreci hızlı şekilde devam ediyor. Bugünden sonra daha da artarak devam edecektir çünkü uygulamanın tüm altyapı çalışmaları tamamlanmış durumda." ifadelerini kullandı.
-
Misafir 1 ay önce Şikayet EtAvantaj uygulaması çalışmıyorBeğen
-
Misafir 1 ay önce Şikayet Etkamu personeliyim ve sendikaya karşıyım çünkü sendika üyesi olanlar çalışmıyor ve bu na rağmen devletimin işini en iyi yaparak çalışıyorum bu benim lutfum değil zorunlulugum çünkü işimi en iyisini yapmak zorundayım yinede hiçbir sendikaya üye olmayacağımBeğen
-
Misafir 1 ay önce Şikayet EtMemur sen yıllarca üye olduk aidat ödedik ama sendika bizi hiç dikkate almıyor şöyleki yılbaşında işçi emeklisli yüzde onbeş küsür zam alırken bize yüzde onbir küsür zam veriliyor geçen temmuzdada öyle oldu bu nasıl Sendikacılık olmasa daha iyi olur hehalde.Beğen
-
Misafir 1 ay önce Şikayet EtTek bir sorum var sendika üyesi olası yassak olan memurlar bu uygulamayı nasıl kullanacak? Soruma kendim cevap vereyim kullanamaz ve bu uygulamayı kullanabilmeniz için sendikalarınıza üye olmak zorundasınızBeğen
-
Misafir 1 ay önce Şikayet EtBu ülkede sadece memurlar mı var?Beğen Toplam 2 beğeni
-
Avşar 1 ay önce Şikayet EtBunu memur sendikası yapmış, işçi sendikası da yapabilir.Beğen
-
Misafir 1 ay önce Şikayet EtMerak etmeyin memurlar da aralarında ayrıştırılıyor sendikası olamayanlar kullanamıyorBeğen