Şanlıurfa'da hak sahipleri yeni evlerine kavuştu: Devletimiz sözünü tuttu

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da şu ana kadar 6 bin 474 konut, 10 iş yeri ve 1.029 köy evi olmak üzere toplam 7 bin 513 bağımsız bölümün teslim edildiğini duyurdu.

Şanlıurfa'da hak sahipleri yeni evlerine kavuştu: Devletimiz sözünü tuttu
Şanlıurfa'da hak sahipleri yeni evlerine kavuştu: Devletimiz sözünü tuttu
GİRİŞ 02.02.2025 19:06 GÜNCELLEME 02.02.2025 19:06
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İletişim Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Asrın Birlikteliği ile Asrın İnşa Seferberliği devam ediyor. Şanlıurfa'da, 6 bin 474 konut, 10 iş yeri ve 1029 köy evi olmak üzere toplam 7 bin 513 bağımsız bölüm teslim edildi. 2025 yılı sonuna kadar 12 bin 69 konut, 103 iş yeri ve 2 bin 563 köy evi olmak üzere toplamda 14 bin 735 bağımsız bölüm teslim edilmiş olacak." ifadeleri kullanıldı.

Paylaşımda, Şanlıurfa'da inşası tamamlanan konutların ve anahtarlarını teslim alan hak sahiplerinin görüşlerinin bulunduğu videoya da yer verildi.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • ferf 5 ay önce Şikayet Et
    secim de oylari chp pkk verirler nankør halk iyilik asla yaramaz bazilarina
    Cevapla
  • Münferit 5 ay önce Şikayet Et
    Urfayımı kast ediyorsunuz eğer urfa ise yanlış düşünüyorsunuz
    Cevapla
  • sivas 5 ay önce Şikayet Et
    devler diğer illerede verdiği tokı sözüzü tutsa artik
    Cevapla
  • Ertuğrul 5 ay önce Şikayet Et
    Demlenmeye devam mı
    Cevapla
  • Diyarbakırlı 5 ay önce Şikayet Et
    Türkiye Cumhuriyeti devleti 22 yıldır hep sözünü tuttu. Lakin oylar yine bebek katili siyonist terör örgütü pkk'nın destekçisi bölücü partiye gitti.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    bide şu yerleşim yerlerin imarini verseler iyi olacak gidiyor bı müteahhit yer alıyor dağın başını oraya site yapıyor imar veriyorlar ama 30 40 yıl oturduğumuz yerlerde imara yok
    Cevapla
  • Mizah 5 ay önce Şikayet Et
    Müteahhit arazini senden alınca imar çıkar. Bu işle öyle. Adamını olacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle