İçimizdeki fırsatçılarda 'Utanma da kalmamış'! Tehdit eder gibi ilan vermiş
Geçtiğimiz ay Merkez Bankası'nın yaptığı faiz indiriminin kredi faizlerine yansıyacağı beklentisi fırsatçıları yine harekete geçirdi. Ünlü bir internet sitesinde yer alan bir ilan 'artık utanmaları da kalmamış' dedirtti.
Konut kredilerinde faiz indirimi beklentisi fırsatçıları harekete geçirdi. Bir internet sitesinde yer alan ilan, bu durumu gözler önüne serdi. İlanı veren kişi, 3 milyon 995 bin TL'ye satışa çıkarılan daire için "Ocak ayında konut kredilerine indirim geldiği gibi daire fiyatı 5 milyon TL'den satılacak." ifadelerini kullandı. Fırsatçıların bu hareketine "Utanma da kalmamış" yorumları yapıldı.
Ünlü bir internet sitesinde yer alan ilanı görenler, gözlerine inanamadı. Açık açık zam yapacağını belirten ilan sahibine tepki yağıyor.
MERKEZ BANKASI FAİZ İNDİRDİ
Merkez Bankası geçtiğimiz ay faiz indirimlerine start verdi. İndirimlerin 2025'te de devam etmesi beklenirken, bu durumun kredi faizlerine de yansıması bekleniyor.
FIRSATÇILAR YİNE DURMADI
Özellikle konut kredilerindeki indirim beklentisi sonrası fırsatçılar yine durmadı. Ünlü bir gayrimenkul ve araç satış platformuna verilen ilan, gelinen noktayı gözler önüne serdi.
"FAİZ İNDİRİMİ SONRASI FİYAT 5 MİLYONA ÇIKACAK"
3 milyon 995 bin TL'ye satışa çıkarılan daire için verilen ilandaki notu görenler inanamadı. İlana yazılan "Ocak ayında konut kredilerine indirim geldiği gibi daire 5 milyon TL'den satılacak." ifadeleri fırsatçıların hazır kıta beklediğini ortaya koydu.
SOSYAL MEDYADA TEPKİ
Verilen ilana sosyal medyada da tepki yağdı. Bazı kullanıcılar "İlan sahibine ağır ceza verilmeli", "Utanma da kalmamış" yorumlarını yaptı.
-
Hoca Nasrettin 2 hafta önce Şikayet Etİlandaki evin satış işlemini yapan tapu müdürlüğü satış fiyatlarını bir kontrol etsin kaç tl göstermişler.Beğen Toplam 1 beğeni
-
aliii 2 hafta önce Şikayet EtDENETİM yokki ne yapsınlar herkes at koşturuyorBeğen Toplam 1 beğeni
-
Bozkurt 2 hafta önce Şikayet EtO ilanın sahibine 3 milyonluk bir ceza yazsalar keşke ama ona Şahinbey belediye başkanı gibi adam lazimBeğen
-
halis 2 hafta önce Şikayet EtBu ülkenin başına getirilen en büyük felaketlerden biri serbest piyasa ekonomisidir.Ticaret helal ancak zulüm haramdır.Tabi ki bilinçsiz topluluklarda bunun ayırt edilebilmesi ve bencillğin olmaması neredeyse imkansız.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Polat 2 hafta önce Şikayet EtDirek atacan içeri müebbet bak ondan sonra ortalık vAllahide billahide güllük gülistanlık devlet demir yumruğunu böyle durumlarda hiç esirgemeyecekki ibreti alrm olsun yoksa minimini cezalar hiç birşry asla düzelmez.Beğen