Esat Edin'i boğan haciz komitesi
Balıkesir'de 3 çocuğu ile selde boğulan Kemer Country'nin kurucusu Esat Edin, borçtan kurtulmaya çalışırken 55 milyon dolarlık hacizle karşılaştı.
Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Mehmetalan Köyü'nde etkili olan yağışın ardından meydana gelen selde kaybolan Kemer Country'nin sahibi Rasim Esat Edin ve oğlunun cesetlerinin bulunduğu bildirildi
Kemer Country'nin yaratıcısı Esat Edin, 55 milyon dolar borç ile boğuşuyordu. Edin'in, borçlarını ödeyebilmek için Kemer Yapı ve Turizm'deki hisselerini satışa çıkardı. Kemer Country sakinleri ise yeni bir yönetimin gelmesi durumunda yeşil alanlara bina dikilmesini önlemek için harekete geçti.
Patronlar, üst düzey yöneticiler ve sanat dünyasının önde gelen isimlerinin yaşadığı Kemer Country'nin yaratıcısı Esat Edin, son aylarda zor günler geçiriyordu. Geçtiğimiz Mart ayında eşini kanserden kaybeden Edin'in piyasaya 55 milyon dolar borcu olduğu ve hayatının en sıkıntılı günlerini yaşadığı konuşuluyordu.
1986'da temellerini atarak kurduğu yaşam alanı ile Göktürk bölgesinin geleceğini şekillendiren, büyük yatırımcıları bölgeye çekerek İstanbul'un yatırım açıından en hareketli bölgelerinden birinin doğmasına öncülük eden Edin'in içinde bulunduğu maddi darboğazı atlatabilmek için Kemer Grup'taki hisselerini satışa çıkarmıştı. Türkiye'nin önde gelen bazı işadamlarının da Edin'in hisseleri ile yakından ilgilendikleri gelen bilgiler arasında.
Öte yandan Edin'in içinde bulunduğu durum Kemer Country sakinlerini de harekete geçirdi. Kemer Country sakinleri, olası bir yönetim değişikliğinde bölgedeki yeşil alanların yok olmaması için çalışma başlattı. Konut sahipleri kendilerine yeşil alan olarak kalacak güvencesi verilen alanları korumak için satın almak istiyor.
-
yasar bas 17 yıl önce Şikayet Ethımm 55 milyon. 55 milyon dolar borcum olsa herale ben kalpten ölürüm belkide ölmedi gören varmı dna testi felanBeğen