Oto lastikçilerde kış lastiği yoğunluğu!
Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde etkili olan soğuk hava ve don olayları, oto lastikçilerde hareketliliği artırdı.

1 Aralık'ta başlayacak zorunlu kış lastiği uygulaması öncesinde sürücüler, araçlarını kış şartlarına hazırlamak için lastikçilerde yoğunluk oluşturmaya başladı.
Kış lastiklerinin, zorlu hava şartlarında yola tutunma kapasitesi, güvenli sürüş ve kazaları önleme avantajlarıyla sürücüler için hayati öneme sahip olduğu belirtiliyor. Kasım ayıyla birlikte havaların soğuması ve don olaylarının başlaması, lastikçilerdeki hareketliliği de artırdı. Lastik ustaları, sürücülere 1 Aralık tarihini beklemeden kış lastiklerini taktırmaları çağrısında bulundu.
"GÜNDE 20 İLA 25 ARAÇ LASTİĞİ DEĞİŞTİRİYORUZ"
Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde oto lastikçileri, gecenin geç saatlerine kadar yoğun bir şekilde çalışarak müşterilerine hizmet sunuyor. Yaklaşık 40 yıldır ilçede hizmet sunduğunu ifade eden Necati Birol isimli esnaf, “Kış mevsiminin gelmesiyle kışlık lastikleri değiştirmek için müşterilerimizin yoğun talebine yetişemiyoruz. Haliyle randevulu çalışmak zorunda kalıyoruz. Oğlum Burak ile birlikte günde 20 ila 25 araç lastiği değiştiriyoruz. Geç saatlere kadar çalışarak müşterilerimizin memnuniyetini sağlıyoruz. Kazalara sebebiyet vermemek için can ve mal güvenliğimiz açısından kışlık lastiklerimizi biran evvel değiştirmekte fayda vardır” dedi.
Oto lastik dükkanında kışlık lastiklerini değiştirmeye gelen sürücüler ise Necati Birol ustaya yıllardır güvenerek geldiklerini belirterek, kendisine teşekkür ettiler.
-
Misafir 5 ay önce Şikayet EtHer zaman ki gibi hep son dakika yaşamı tercih eden milletimizBeğen
-
Misafirhtm 5 ay önce Şikayet EtÜlkem insanı..?!Lastik havadını kontrol etti .. 20 tl istediBeğen
-
Misafirhtm 5 ay önce Şikayet EtÜlkem insanı..Hiç vergi vermiyorlar. Nerde ise tüm esnaf kredi kartı veya iban ile başkarının üzerinden işlem yapıyorlar .. devletim uyuyor..Başka ülkerede vergi jaçurda gör bakalımBeğen
-
Misafir 5 ay önce Şikayet Etvergisiz 1000 TL iyi paraBeğen Toplam 1 beğeni
-
sıradan birisi 5 ay önce Şikayet Etfatura yok bişey yok 600tl den günde 18bin cebe Allah bereket versin binin bordrolunun sırtına daha maaas almadan vergi kesilirBeğen Toplam 2 beğeni