2025 Bütçe Kanunu TBMM'de!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan 2025 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu

2025 Bütçe Kanunu TBMM'de!
2025 Bütçe Kanunu TBMM'de!
GİRİŞ 17.10.2024 20:08 GÜNCELLEME 17.10.2024 20:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Teklif, TBMM Başkanlığı tarafından Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilecek.

2025 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ve 2023 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi ile Sayıştay raporlarının komisyondaki müzakerelerinin bir ay sürmesi öngörülüyor.

Plan ve Bütçe Komisyonundaki bütçe görüşmelerine, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın 22 Ekim'de yapacağı sunumla başlanacak.

Sunumun ardından komisyon üyelerinin hazırlıkları için çalışmalara bir hafta ara verilecek.

Komisyon müzakerelerinin tamamlanmasının ardından süreç, TBMM Genel Kurulunda devam edecek.

KAYNAK: AA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 2
  • Rasit 3 saat önce Şikayet Et
    Devlet ve belwdiyelerden ihale alan şahıslaarsan ihale bedeli üzerinden % 10 ssdf kesilsin. Vergi muafiyeti verilen taksiici öinübüsçü dolmuşçu ve pazar tezgahı olanlar vergi alınsın.
    Cevapla
  • Sivasli 4 saat önce Şikayet Et
    Milletvekilleri maaşları yarı yarıya düşüşün üst düzey bürokratlar ve belediye başkanları maaşlarından belli bir oranda kesinti yapılsın savunma sanayisinde kullanılmak için bu ülkede sadece alt kesim yaşamıyor.
    Cevapla