Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı'dan Dünya Gıda Günü mesajı:

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Elimizdeki en değerli hazinelerden olan gıdamıza hep birlikte sahip çıkalım. Hem bugünümüzü hem de yarınlarımızı israftan uzak, sürdürülebilir ve bereketli kılalım." ifadelerini kullandı.

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı'dan Dünya Gıda Günü mesajı:
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı'dan Dünya Gıda Günü mesajı:
GİRİŞ 16.10.2024 15:08 GÜNCELLEME 16.10.2024 15:08

Bakan Yumaklı, sosyal medya hesabından Dünya Gıda Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Sürdürülebilir yaşamın özünün, gıdaları ve suyu korumaktan geçtiğini belirten Yumaklı, sınırlı kaynakların etkin, verimli ve bilinçli şekilde kullanılmasının farkında olunması gerektiğini bildirdi.

Yumaklı, mesajında şunları kaydetti:

"Gelecekteki sofralarımızı bugünden israf etmemeliyiz. Gelin, 16 Ekim Dünya Gıda Günü'nde bir adım atalım, elimizdeki en değerli hazinelerden olan gıdamıza hep birlikte sahip çıkalım. Hem bugünümüzü hem de yarınlarımızı israftan uzak, sürdürülebilir ve bereketli kılalım."

KAYNAK: AA
Emre Genç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emre Genç

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul’da doğdu. Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden 2021 yılında lisans derecesiyle mezun oldu. 2017 yılında Üniversite Televizyonu’nda başladığı kariyerinde 3 yıl boyunca spor spikerliği ve muhabirliği görevlerinde bulundu. Daha sonra 2020 yılında özel bir haber kanalında haber ve spor editörlüğü yaptı. Ardından Turkuvaz Medya Grubu’nda editörlük görevinde bulundu. 2024 Mayıs ayından itibaren Kanal 7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com’da editör olarak görevini sürdürmektedir.