Bakan Şimşek, İmamoğlu'nu kabul etti! İBB Başkanı'ndan finansal talep

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu kabul etti. Görüşmede, belediyelerin öncelikli finansal sorunları ve çözüm önerileri konuşulurken, CHP'li belediye başkanı birtakım finansal isteklerde bulundu.

Bakan Şimşek, İmamoğlu'nu kabul etti! İBB Başkanı'ndan finansal talep
Bakan Şimşek, İmamoğlu'nu kabul etti! İBB Başkanı'ndan finansal talep
GİRİŞ 07.10.2024 22:17 GÜNCELLEME 07.10.2024 22:27
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Kabulde belediyelerin finansal problemlerini Bakan Şimşek'e sunan CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, finansal taleplerde bulundu.

İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek’i ziyaret ederek, başta metro projelerimizin finansal süreci olmak üzere bakanlıkla ilgili konuları ve Türkiye Belediyeler Birliği olarak belediyelerin öncelikli finansal sorunları ve çözüm önerilerini görüştük. Bu verimli görüşme için Sayın Bakan’a teşekkür eder, başarılar dilerim" 

İmamoğlu, cumhurbaşkanlığında alternatifsiz kalmak istiyor ama…İmamoğlu, cumhurbaşkanlığında alternatifsiz kalmak istiyor ama…

Mansur Yavaş'tan İmamoğlu'na karşı yeni adım! Kıyak kadrolar dağıtılıyorMansur Yavaş'tan İmamoğlu'na karşı yeni adım! Kıyak kadrolar dağıtılıyor

Özel: İmamoğlu'nun erken adaylığı diye bir şey yokÖzel: İmamoğlu'nun erken adaylığı diye bir şey yok

İmamoğlu'nun ihaleye fesat karıştırma suçundan yargılanmasına devam edildi!İmamoğlu'nun ihaleye fesat karıştırma suçundan yargılanmasına devam edildi!

İmamoğlu İstanbul hariç her yerde! Eylül ayının yarısını il dışında geçirdiİmamoğlu İstanbul hariç her yerde! Eylül ayının yarısını il dışında geçirdi

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Misafir 13 1 saat önce Şikayet Et
    Aynı kurtlar vadisininde ki avukat nizamettin’e benziyor. zaten ne de olsa hiç farkları yok :)
    Cevapla
  • Haluk 2 saat önce Şikayet Et
    İstanbul'u yiye yiye bitirdin Ekrem,yok mu yakında gezi,yandaşa peşkeş,reklam, ballı ihale v s....
    Cevapla
  • Bekir Sağlam 2 saat önce Şikayet Et
    Verilen poz hiç hoşuma gitmedi.
    Cevapla
  • miroglu 2 saat önce Şikayet Et
    Sen önce SSK olan 3.5 milyar olan borcunu ode..
    Cevapla
  • adem 3 saat önce Şikayet Et
    tATİLE GİDECEK BELKİ harçlık istemeye gelmiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle