Uygun olmayan koşullarda salça üretimi yapan işletmenin faaliyetleri askıya alındı

Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, asgari hijyenik şartları taşımadığı belirlenen salça üretimi yapan bir işletmenin faaliyetlerini askıya aldı.

Uygun olmayan koşullarda salça üretimi yapan işletmenin faaliyetleri askıya alındı
Uygun olmayan koşullarda salça üretimi yapan işletmenin faaliyetleri askıya alındı
GİRİŞ 28.09.2024 15:52 GÜNCELLEME 28.09.2024 16:50
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Uygun olmayan koşullarda salça üretimi yapan gıda işletmesine yönelik paylaşılan videoya ilişkin Genel Müdürlüğün sosyal medya hesabından açıklama yapıldı.

Açıklamada, bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan görüntüler üzerine Bakanlık kontrol görevlilerinin ilgili gıda işletmesine yönelik yaptığı kontrollerde, işletmenin asgari hijyenik şartları taşımadığının tespit edildiği ve faaliyetlerinin askıya alındığı bildirildi.

Açıklamada, tüketicilerin güvenilir gıdaya ulaşmaları için denetimlere kararlılıkla ve titizlikle devam edileceği belirtildi.

KAYNAK: AA
Emre Genç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emre Genç

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul’da doğdu. Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden 2021 yılında lisans derecesiyle mezun oldu. 2017 yılında Üniversite Televizyonu’nda başladığı kariyerinde 3 yıl boyunca spor spikerliği ve muhabirliği görevlerinde bulundu. Daha sonra 2020 yılında özel bir haber kanalında haber ve spor editörlüğü yaptı. Ardından Turkuvaz Medya Grubu’nda editörlük görevinde bulundu. 2024 Mayıs ayından itibaren Kanal 7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com’da editör olarak görevini sürdürmektedir.
YORUMLAR 24
  • Misafir 6 dakika önce Şikayet Et
    Tat salça
    Cevapla
  • Misafir 10 dakika önce Şikayet Et
    markası nedir neden aciklanmaz
    Cevapla
  • Misafir 40 dakika önce Şikayet Et
    Firma ismi verin
    Cevapla
  • Misafir 47 dakika önce Şikayet Et
    Raftaki malını toplayabiliyormusun?
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    ya şimdi oldumu sosyal medya niye yayınladın görüntüleri, adamlara iş çıkardın ne güzel oturdukları yerden maaşlarını alıyorlardı vatandaşın sağlığını düşünen kim.mecburen gidip denetleme yapmışlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle