ABD'den İsrail'e dudak uçuklatan katliam desteği! Flaş Mahmud Abbas detayı

İsrail Savunma Bakanlığı, hava savunma sistemlerinin geliştirilmesi de dahil olmak üzere ülkenin devam eden askeri çabalarını desteklemek üzere ABD tarafından 8,7 milyar dolarlık bir yardım paketi sağlandığı duyuruldu.

ABD'den İsrail'e dudak uçuklatan katliam desteği! Flaş Mahmud Abbas detayı
ABD'den İsrail'e dudak uçuklatan katliam desteği! Flaş Mahmud Abbas detayı
GİRİŞ 27.09.2024 00:13 GÜNCELLEME 27.09.2024 00:13
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

ABD, İsrail'e askeri yardımlarına devam ediyor. İsrail Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, hava savunma sistemlerinin geliştirilmesi de dahil olmak üzere ülkenin devam eden askeri çabalarını desteklemek üzere ABD tarafından 8,7 milyar dolarlık bir yardım paketi sağlandığı duyuruldu.

TOPLAMDA 8,7 MİLYAR DOLARLIK ASKERİ SEVKİYAT YAPILACAK

Açıklamada, "Paket, temel savaş tedariki için 3,5 milyar dolar ve Demir Kubbe, David's Sling ve gelişmiş bir lazer sistemi de dahil olmak üzere hava savunma sistemleri için 5.2 milyar dolar içeriyor” denildi.

Anlaşmanın Washington'da İsrailli ve ABD'li yetkililer arasında yapılan bir dizi üst düzey toplantının ardından tamamlandığını belirtilen açıklamada, kritik satın almalar için yaklaşık 3,5 milyar doların halihazırda alınmış olduğu aktarılarak, ilave 5.2 milyar doların İsrail'in hava savunma sistemlerini geliştirmeyi amaçladığı belirtildi.

Açıklamada, “Bu önemli yatırım, Demir Kubbe ve David's Sling gibi kritik sistemleri önemli ölçüde güçlendirecek ve şu anda geliştirme aşamasında olan gelişmiş bir yüksek güçlü lazer savunma sisteminin sürekli geliştirilmesini destekleyecektir” denildi.

DESTEK PAKETİ ABBAS'IN BM KONUŞMASI SIRASINDA DUYURULDU

Abbas'ın BM kürsüsünde İsrail'i soykırımla suçladığı gün yardım paketi açıklandı
Askeri yardım paketine dair açıklama, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın New York'taki BM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, İsrail'i soykırımla ve Washington'ı İsrail'i “binlerce masum sivili, çocuğu ve kadını öldürmek için kullandığı ölümcül silahları” sağlamakla suçladığı sırada geldi.

Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • h2o 1 saat önce Şikayet Et
    Bence dünya şavası başlasa da şu zulme göz yumanlarında canları cehennemden önce bu dünyada iyice bir yansa
    Cevapla
  • Hsy 1 saat önce Şikayet Et
    Bizde Lübnan hava savunma sistemleri sağlayabiliriz. Resmi bir devlet kendini savunma meşrutiyeti var. Yoksa mülteciler akın akın Türkiye ye gelecek. Yarın öbür gün İsrail kapımıza dayanacak. Tehlikeyi yerinde önlemek gerek.
    Cevapla
  • Cenk Yakın 1 saat önce Şikayet Et
    Dünya Terörist Devletleri Siyonist Köpekleri,,,,, Cehendem sizi bekliyor inşallah bir gün siz ve halkınız böyle bir katliamla karşı karşıya kalır ve ettiklerinizi misliyle yaşarsınız,, şu mübarek gün yüzü suyu hürmetine... AMİNNNNNNNNNNNNNNN
    Cevapla
  • HAKAN 1 saat önce Şikayet Et
    Yaşasın CEHENNEM.
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    İsrail ın yok oluşu kesinlikle bir kara savaşı ile olacak havadan resmen kuş uçurtmuyorlar
    Cevapla