Dünyaca ünlü ekonomistten Türkiye açıklaması: Enflasyon oranını açıkladı

Ünlü ABD'li ekonomist Steve Hanke, "Türkiye'de enflasyon düşüyor. Bugün, yüksek frekanslı verileri kullanarak Türkiye'nin yıllık enflasyon oranını tam olarak yüzde 28,8 olarak ölçüyorum." paylaşımını yaptı.

GİRİŞ 26.09.2024 18:33 GÜNCELLEME 26.09.2024 18:49
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Ünlü ABD'li ekonomist Steve Hanke, sosyal medya hesabından Türkiye ekonomisine ilişkin dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

"TÜRKİYE TOPARLANMA YOLUNDA"

Ünlü ekonomist paylaşımında Türkiye'nin toparlanma yolunda olduğunu ifade ederek enflasyonun düştüğünü ve yıllık enflasyon oranını yüzde 28,8 olarak ölçtüğünü belirtti.

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 35
  • Yasar 2 saat önce Şikayet Et
    Olmaz düşürmeyiz halk düşsün istemiyor örneğin dün öğlen ilanlarda 2 800 000 e 3artı1 daire görmüştüm ikindide bir daha baktım 3 250 000 yapmış sorarım size dün çarşamba ne oldu 2 3 saatte, dolar aynı altın eh biraz arttı maaşlar aynı yok kardeşim yok enflasyonu indirtmeyiz.
    Cevapla
  • Hakan 2 saat önce Şikayet Et
    icimizde okadar fetat,sinsi açgözlü var ki,faizler düştügünde,kredi çekip de döviz alanlar pusuya yatmış.
    Cevapla
  • halaybaşı 3 saat önce Şikayet Et
    Uzaktan davulun sesi hoş gelir sana efendi, Türkiye'de yaşamadığın besbelli. Yaşa da gör bakalım düşüyor mu, çıkıyor mu? düşüyorsa biz niye görmüyoruz, çıkıyorsa sen niye görmüyorsun?
    Cevapla
  • Cskn 3 saat önce Şikayet Et
    Yine para mı basıldı. Bankalar gıcır para vermeye başladı.
    Cevapla
  • Gagara 4 saat önce Şikayet Et
    Eee 10 bin km den oyle gorunmesi dogal gel bakalim buraya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle