Binbin halka arz ne zaman? Binbin halka arz fiyatı ne kadar?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Binbin halka arzını onayladı. Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri (Binbin)'in halka arz olacağının açıklanmasının ardından Borsa ile ilgilenenler arama motorlarında, "Binbin halka arz ne zaman? Binbin halka arz fiyatı ne kadar?" sorularına yanıt arıyor. Toplamda 17 milyon lot dağıtacak olan Binbin için lot miktarı henüz bilinmiyor.

Binbin halka arz ne zaman? Binbin halka arz fiyatı ne kadar?
Binbin halka arz ne zaman? Binbin halka arz fiyatı ne kadar?
GİRİŞ 26.09.2024 13:23 GÜNCELLEME 26.09.2024 13:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Binbin halka arzını onayladı. Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri (Binbin) halka arz olacağı haberlerinin ortaya çıkmasının ardından talep toplama tarihleri, hisse fiyatı ve kaç lot vereceği merak ediliyor. Peki, Binbin halka arz ne zaman? Binbin halka arz fiyatı ne kadar?

BİNBİN HALKA ARZ NE ZAMAN?

Binbin halka arz tarihi onaylı izahname yayımlanmasının ardından netlik kazanacak. Yakın zamanda talep toplama işlemlerinin başlayacağı tahmin ediliyor.

BİNBİN HALKA ARZ FİYATI NE KADAR?

Binbin halka arz fiyatı 91,85 TL oldu. Borsa kodu henüz belli olmadı. Şirketin halka arz büyüklüğü 1,5 milyar TL olacaktır.

BİNBİN KAÇ LOT DAĞITACAK?

Binbin toplamda 17 milyon lot dağıtacak. Fakat olası lot miktarı henüz belli olmadı. 

HALKA ARZ FONU NEREDE, NASIL KULLANILACAK?

Binbin halka arz fonunun kullanacağı yerler şu şekildedir:

  • %20 Alternatif yatırım fırsatlarının değerlendirilmesi

  • %30 Makine, taşıt, cihaz gibi mal ve hizmet alımları

  • %30 Ticari borçlar ve grup şirketlerine olan borçların ödenmesi

  • %20 İşletme sermayesi

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Atmaca 10 saat önce Şikayet Et
    Bin bir nedir borsaya kote olan şirketler son zamanlarda bayağı sıradanlaştı üç ayda halka arzin altına gelen şirketler var bu nasıl iştir parayı cepe indiriyorlar vatandaş zarar ediyor bence bu halka arzdan uzak durulmasi lazım hissemi alacaksi ilk 30 dan şaşma borsa düşer bunlar taban çıkar yine taban benden soylemesi
    Cevapla