Şeker pancarı alım fiyatı ton başına 2 bin 375 lira olarak belirlendi

Tarım ve Orman Bakanlığı, 2024 yılı şeker pancarı alım fiyatının kota tamamlama primiyle birlikte ton başına 2 bin 375 lira olarak belirlendiğini bildirdi.

GİRİŞ 24.09.2024 17:26 GÜNCELLEME 24.09.2024 17:40
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, bu yılın şeker pancarı alım fiyatına ilişkin bilgi verildi.

Açıklamada, "Türkşeker tarafından 2024 yılı şeker pancarı alım fiyatı kota tamamlama primi ile birlikte ton başına 2 bin 375 lira olarak belirlenmiştir. Çiftçilerimize hayırlı olsun." ifadeleri kullanıldı.

 

KAYNAK: AA
Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Aali 9 saat önce Şikayet Et
    Memnun kalmayan ekmesin hic teşviklerden bahseden şükreden yok.Mazot desteği ,gübre desteği,yetiştirdiği ürüne destek Hala da şükürsüzlük şükürsüzlük
    Cevapla
  • Öğretmen 11 saat önce Şikayet Et
    Gerçekten çok ucuz. Haydi diğer ürünlerde aracı var diyoruz. Ya bunda. Versene çiftçiye adam gibi fiyat.
    Cevapla
  • Misafir 12 saat önce Şikayet Et
    İstersen pancar 30₺ olsun.
    Cevapla
  • Tarıma destek ? 12 saat önce Şikayet Et
    Genetiği değiştirilmiş gıdaların zararları nelerdir? GMO üretiminin ve gıdaların tüketimin artması neticesinde bu besinlerin, toplumda toksik etkiler oluşturacağı, görülen alerjik reaksiyonları sıklaşacağı, kanser vakalarında artış olabileceği ve kullanımı yaygın ilaç grubundan olan antibiyotiklere dirençli mikroorganizmaların gelişimine yol açabileceğidir.
    Cevapla
  • Tarıma destek ? 12 saat önce Şikayet Et
    Genetiği değiştirilmiş gıdalar nelerdir? GDO'lu ürünlerin yüzde 99'u soya, mısır, pamuk ve kanoladan oluşmaktadır. Bunların dışında domates, patates, pirinç, buğday, bal kabağı, ayçiçeği, tütün ve şeker pancarı gibi bitkiler de GDO'lu olarak üretilmektedir. Ahududu, karpuz, biber, kavun, ananas gibi ürünlerde ise çalışmalar devam etmektedir ? bilginize
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle