Fahrettin Altun OVP paylaşımı: Hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye ekonomisinin 3 yıllık hedef ve politikalarının yer aldığı Orta Vadeli Program (OVP) ile ilgili açıklama yaptı. Altun, "Orta Vadeli Program'ın hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Fahrettin Altun OVP paylaşımı: Hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum
Fahrettin Altun OVP paylaşımı: Hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum
GİRİŞ 05.09.2024 21:35 GÜNCELLEME 05.09.2024 21:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ekonomik gelişmeler ve Orta Vadeli Programla ilgili önemli bir açıklamada bulundu.

'ORTA VADELİ PROGRAM'IN HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM'

Resmi X sosyal medya hesabından paylaşım yapan Altun, "Vatandaşlarımızın refah seviyesini artırmak ve ekonomimizin sürdürülebilirliğini güçlendirmek amacıyla bir dizi önemli iktisadi hedefler içeren Orta Vadeli Program’ın hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. 

'OVP'NİN EKONOMİMİZİ DAHA DA GÜÇLENDİRECEK MİHENKT TAŞI OLACAĞINA İNANIYORUM'

Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, hükümetimiz tarafından bilimsel ölçütler ışığında titizlikle hazırlanan OVP’nin, sağlam temeller üzerine kurulu ekonomimizi daha da güçlendirecek bir mihenk taşı olacağına ve Türkiye Yüzyılı hedeflerimize ulaşmada önemli katkılar sunacağına gönülden inanıyorum." dedi.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Kurtlar Vadisi 1 hafta önce Şikayet Et
    EYT nin Ekenomik Kriz Deprem ve Kovit gibi sebeplerden dolayı seçime kadar askıya alınması lazım 45-50 yaşındaki insanlara en az 12 bin tl emekli maaşı bağladınız az maaş alıyoruz diye pek çoğu ak partiye oy vermedi, Adalet sistemi çökmüş durumda çarşı pazar trafik kavga dövüş darp gasp olayları birde yabancıların olması ülkemizi iyice karıştırdı.
    Cevapla
  • Tual 1 hafta önce Şikayet Et
    Mutfak tüpü dolaramı bağlı içme suyu damacana fiyatları düşürülmeli çeşmelerden eski Türkiyede içildigi gibi içilmiyor
    Cevapla
  • Tual 1 hafta önce Şikayet Et
    Konut kiralarına kalıcı çözüm lazım verilen üç beş kuruş zamlı maaşı ev sahipleri alıyor en çok ezilen kiracı olan emekliler oldu elektrik su faturaların düşmesi lazım hayat pahalihı belki gelecek yıllarda düşse bile yine dargelirli aç kalır
    Cevapla