Aile Destek Ödemeleri ne zaman yatacak Eylül 2024? Aile Destek Yardımı ödeme tarihi

Aile Destek Ödemeleri tarihi Eylül ayına girilirken hak sahipleri tarafından arama motorlarında araştırılıyor. Her ay Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düzenli olarak yatırılan Aile Destek Programı 2024 yılının sonuna kadar uzatılmıştı. Ödemelerden yararlanan vatandaşlar internette, "Aile Destek Ödemeleri ne zaman yatacak Eylül 2024?" sorusuna yanıt arıyor. İşte Aile Destek Yardımı ödeme tarihi...

Aile Destek Ödemeleri ne zaman yatacak Eylül 2024? Aile Destek Yardımı ödeme tarihi
Aile Destek Ödemeleri ne zaman yatacak Eylül 2024? Aile Destek Yardımı ödeme tarihi
GİRİŞ 06.09.2024 17:30 GÜNCELLEME 06.09.2024 17:30

Aile Destek Ödemeleri ne zaman yatacak Eylül 2024 sorusu Eylül ayının gelmesiyle birlikte araştırılıyor. 2 yıldır düzenli olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere verilen Aile Destek Yardımı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarıyla yıl sonuna kadar uzatıldı.

2024 yılının Eylül, Ekim, Kasım ve Aralık aylarında Aile Destek Ödemeleri hak sahiplerinin hesaplarına belirlenen tarihlerde yatacak. Peki, Aile Destek Ödemeleri ne zaman yatacak Eylül 2024? İşte Aile Destek Yardımı ödeme tarihi...

Aile Destek Ödemeleri ne zaman yatacak Eylül 2024?

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK EYLÜL 2024?

Aile Destek Ödemeleri Eylül ayında hangi gün yatacağı şimdilik bilinmiyor. Fakat geçtiğimiz ay (Ağustos) Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin 9 Ağustos ayından itibaren hak sahibi vatandaşların hesaplarına yatırılmaya başlandığını açıklamıştı.

Yine 9 Eylül 2024 tarihinde aynı şekilde hesaplara yatırılması düşünülüyor. Konuya dair resmi açıklama geldiğinde haberimize ekleyeceğiz.

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NEREDEN, NASIL SORGULANIR?

Ödemelerin yatıp yatmadığını ise e-Devlet platformundan "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı" ardından "Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" ekranından T.C. kimlik numarası ile sorgulanabiliyor.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.