PTT'den dev indirim kampanyası! O saatlerde olacak

PTT'den indirim kampanyası. O saatlerde yüzde 20 indirim olacak. Müşteri memnuniyetini ve kargo süreçlerini daha da iyi hale getirmek adına "İndirimli Saatler" kampanyası başladı.

PTT'den dev indirim kampanyası! O saatlerde olacak
PTT'den dev indirim kampanyası! O saatlerde olacak
GİRİŞ 28.08.2024 11:04 GÜNCELLEME 28.08.2024 11:14
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

PTT'den indirim kampanyası. "İndirimli Saatler" adı altındaki kampanya ile o saat aralığında kargo gönderileri yüzde 20 daha az ödenecek.

Memur alımı yapılacak! 60 KPSS puanı yetiyorMemur alımı yapılacak! 60 KPSS puanı yetiyor

O SAATLERDE YÜZDE 20 İNDİRİM OLACAK

PTT AŞ tarafından yeni başlatılan "İndirimli Saatler" kampanyasıyla hafta içi her gün müşteriler saat 09.00-12.00 saatleri içerisinde yapacakları standart taşıma ve adres teslim gönderilerinde yüzde 20 indirim fırsatından yararlanacaklar.

TÜM MÜŞTERİLER KULLANABİLECEK

Yüzde 20 indirim kampanyası tüm bireysel müşterilere açık olacak. Fakat her müşteri günde en fazla 5 adet yurt içi varışlı gönderi için bu indirimden yararlanabilecek.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Es esli 2 hafta önce Şikayet Et
    Ptt avm ye üye idim sildim. Müşteri bilgilerini ele gecirmişler dolandirilmaktan son anda kurtuldum
    Cevapla
  • Cahil Birisi 2 hafta önce Şikayet Et
    Madem ki %20 indirip yaparak da kazanabiliyorsunuz, neden zamana bağlı olmaksızın indirim yapmıyorsunuz? Sözüm indirim diye kandırmaca yapanlara.
    Cevapla
  • Ali 2 hafta önce Şikayet Et
    Zaten Yeterli eleman yok üstüne birde Kuyruklar şimdi indirim saati muhabbeti de eklenince iyice kilit. Önce Yeterli Eleman alsınlar millet saatlerce kuruklarda bekliyor çoğu zaman 1 çalışan var mahalle PTT şubelerinde
    Cevapla
  • tttttt 2 hafta önce Şikayet Et
    Valla süper.
    Cevapla