Ajet, zamanında kalkışta Avrupa’yı geride bıraktı

Türkiye'nin havacılık sektöründeki yeni oyuncusu Ajet, zamanında kalkış performansıyla Avrupa ortalamasını geride bıraktı.

Ajet, zamanında kalkışta Avrupa’yı geride bıraktı
Ajet, zamanında kalkışta Avrupa’yı geride bıraktı
GİRİŞ 21.08.2024 11:10 GÜNCELLEME 21.08.2024 11:13

Türkiye’nin yeni havayolu markası Ajet, zamanında kalkış performansında Avrupa ortalamasının üzerine çıktı.

Ajet Basın Müşaviri Mehmet Yeşilkaya, sosyal medya hesabından Ajet’in zamanında kalkış oranının %71'e çıktığını duyurdu.

1-18 Ağustos tarihleri arasında yapılan değerlendirmeye göre, Avrupa genelinde zamanında kalkış oranı %57 olarak gerçekleşirken, Ajet bu dönemde %71’lik bir zamanında kalkış oranına ulaştı.


Ajet’in bu performansı, operasyonel süreçlerin etkin yönetimi ve altyapı yatırımlarının bir sonucu olarak değerlendiriliyor. Bu veri, Ajet’in sektör içinde rekabetçi bir konum elde etmeye başladığını gösteriyor.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi’nde yüksek lisans Eğitimini tamamladı. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlendi. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü olarak katılan Öner, şu anda Haber7.com'da Yayın Koordinatörü olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.