Gıda dünyası Çağrı'ya uydu!

16 şubesi ile İstanbul’un önde gelen yerel perakende markalarından olan Çağrı Hipermarket, gıda dünyasını iftar yemeğinde buluşturdu.

Gıda dünyası Çağrı'ya uydu!
Gıda dünyası Çağrı'ya uydu!
GİRİŞ 15.09.2008 10:20 GÜNCELLEME 25.08.2020 15:28

Çağrı Hipermarket ailesinin tam kadro yer aldığı ve basın dünyasından misafirlerin de ağırlandığı iftar yemeğine 800 davetli iştirak etti.


16 şubesi bulunan ve İstanbul'un tüm ilçelerine şube açmayı hedefleyen Çağrı Hipermarket’in, Meşhur Bursa Kebapçısı Ümraniye tesislerinde gerçekleştirdiği iftar yemeğinde, gıda ve perakende sektörü bir araya geldi.

Gübretaş Genel Müdürü Mehmet Koca, PAKDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Tevfik Dinçer, İstanbul PERDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Selamet Aygün ve İhsan Biçen, İstanbul PERDER Yönetim Kurulu Üyeleri Rahim Tüfekçioğlu ve Reşat Narman, Hedef Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kara’nın aralarında bulunduğu çok sayıda seçkin davetlinin bulunduğu iftar yemeğinde, İstanbul’un önde gelen perakende yöneticileri, gıda dünyasının üst düzey yöneticileri ve sektör temsilcileri de yer aldı.


Gıda dünyasına yönelik iftar davetlerinin geleneksel hale geldiğini ifade eden Çağrı Hipermarket Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kara, davetlerine iştirak eden herkese teşekkür etti. Ramazanların İslam coğrafyasında ve tüm dünyada farklı yaşandığını ifade eden Kara, Türkiye’de de Ramazan ayının ayrı bir önem taşıdığını sözlerine ekledi.