Arçelik'in kurumsal markası Beko oluyor

Arçelik AŞ'nin Türkiye de dahil tüm coğrafyalardaki kurumsal markasının Beko olacağı açıklandı.

GİRİŞ 26.04.2024 09:20 GÜNCELLEME 26.07.2024 10:52
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamaya göre, globalleşme stratejisi kapsamında Arçelik A.Ş.'nin, Türkiye dahil tüm coğrafyalardaki kurumsal markası bundan sonra Beko olarak kullanılacak.

Açıklamada böylece, tüm dünyadaki çalışanların ve operasyonların ortak bir kurumsal marka çatısı altında bir araya getirilmesinin hedeflendiği belirtildi.

Bu kapsamda yurt dışı bağlı ortaklıklarının kurumsal unvanları da Beko kurumsal markasını içerecek şekilde değiştiriliyor.

Açıklamada şirketin Türkiye'deki faaliyetlerini Arçelik Pazarlama A.Ş. üzerinden başta Arçelik olmak üzere tüm markaları ile (Arçelik, Beko, Grundig, Altus, Leisure) sürdürmeye devam edeceği belirtildi.

ÖTV'de son dakika değişikliği! ÖTV yüzde 30'a kadar düştüÖTV'de son dakika değişikliği! ÖTV yüzde 30'a kadar düştü

AB'de döner krizi! Türkler, Türklerle karşı karşıya geldiAB'de döner krizi! Türkler, Türklerle karşı karşıya geldi

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi’nde yüksek lisans Eğitimini tamamladı. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlendi. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü olarak katılan Öner, şu anda Haber7.com'da Yayın Koordinatörü olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 60
  • Sabri 1 ay önce Şikayet Et
    Elektronik Ürünler: Buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi gibi beyaz eşyalar, televizyon, cep telefonu, oyun konsolları gibi birçok ürün de ÖTV tahsil edilen ürünler arasında.
    Cevapla
  • Bursali 1 ay önce Şikayet Et
    2023 Aralık ayında Almanya'daki bir avm de bekonun çift kapılı bir buz dolabını gördüm. Fiyatı 680 € yani ozaman 21000 tl idi, Türkiye fiyatına baktım 51. 500 TL ye satılıyordu. Bu şirketin yerli ve milli adı altında insanımıza ne yaptığını görün. Tabi devletin KDV, ötv anlayışınıza bunda katkısı vardır.
    Cevapla
  • Murat Karayazı 1 ay önce Şikayet Et
    Ötv yok özel tüketim değil buzdolabı yani koç giydiriyor tek başına
    Cevapla
  • isimim lazım değil 1 ay önce Şikayet Et
    arçelik cayırova fabrikasında çalışıyorum çayırovadaki fabrikayı manisaya taşıyorlar manisaya gidenler için teşvik verildi gitmiyenlere hiç bir açıklama yapılmıyor gitmiyenleri kapının önüne koyacak ve hiçbir teşvik yok sadece ihbar ve tazminat bu koç binlerce işcinin düzenini bozuyor veya ekmeği ile oynuyor ben çalışanları eyleme davet ediyorum hakkınızı arayın
    Cevapla
  • İLYAS 1 ay önce Şikayet Et
    Manisa'dan daha iç bölgeye taşınmAsı lazım. İstanbul cok kalabalik
    Cevapla
  • GAFFUR 1 ay önce Şikayet Et
    Manisadayım Arcelik Gibi Fabrikalar Referans Olmadan Almıyorlar Lise Mezunuyum, Kalite Kontrol Belgem Var Silahlı Güvenlik Belgem Var Kaynakcı Belgem Var Sıhhi Tesisat Mezunuyum Maalesef ki Torpil Olmadan O Yerler Almıyor Yani İmkanınız Var İse Manisaya Taşınabilirisiniz.
    Cevapla
  • Hayatı 1 ay önce Şikayet Et
    Arçelik büyük marka bırakılır mı hiç.
    Cevapla
  • Ozgu 1 ay önce Şikayet Et
    Çok yanlış bi yorum enteresan
    Cevapla
  • İsmail a 1 ay önce Şikayet Et
    Ne olursa olsun ürettiği ürülere bile sahip çıkamıyorlar kimsede almasın gereksiz bir marka
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle