THY, gayrimenkul yatırım hizmetleri şirketi kurdu

Türk Hava Yolları (THY), 2,5 milyar lira sermayeli THY Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi'nin kuruluş işlemlerini tamamladı.

GİRİŞ 25.07.2024 18:38 GÜNCELLEME 26.07.2024 11:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türk Hava Yollarının, Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamasında şunlar kaydedildi:

"05.07.2024 tarihli duyurumuzda bilgisi verilen, ortaklığımızın çeşitli yatırım projelerinin bir iştirak şirket üzerinden yönetilmesi amacıyla yüzde 100 Türk Hava Yolları bağlı ortaklığı olarak kurulacak şirket 'THY Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi' unvanı altında kurulmuş olup, kuruluş işlemleri 24.07.2024 tarihinde İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü nezdinde tescil edilerek tamamlanmıştır."

Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    uçağa binen e çeyrek altın verecekler
    Cevapla
  • murtaza 1 ay önce Şikayet Et
    işte öyle.
    Cevapla
  • Recep 1 ay önce Şikayet Et
    Vatandaşlara ucuz ev mi yapacak. Ne iş yapacak.
    Cevapla