GÖKBEY, İngiltere'de üçüncü uçuş gösterisini tamamladı

Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından geliştirilen ve Türkiye’nin ilk özgün helikopteri olan GÖKBEY, İngiltere'de üçüncü uçuş gösterisini tamamladı.

GİRİŞ 24.07.2024 18:05 GÜNCELLEME 24.07.2024 20:42
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Havacılık ve savunma sanayisinin dünyadaki en prestijli etkinliklerinden İngiltere’deki Farnborough Uluslararası Havacılık Fuarı'nın üçüncü gününde GÖKBEY, yeniden havalandı ve yaklaşık 5 dakika süren uçuşunu tamamladı.

Yurt dışındaki ilk uçuş gösterisini 22 Temmuz'da fuarın ilk gününde İngiltere'de gerçekleştiren GÖKBEY, etkinliğin ikinci gününde de uçuş yapmıştı.

Bugün de üçüncü yurt dışı uçuş gösterisine imza atan GÖKBEY, 22-26 Temmuz tarihlerinde düzenlenen fuar kapsamında toplam 4 gösteri uçuşu yapmış olacak.

TUSAŞ Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, GÖKBEY'in yurt dışından büyük ilgi gördüğünü bildirmişti.

KAYNAK: AA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 5
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Türkiye İngiltere'de ki uluslararası Fuarda Milli Gökbeyle boy gösterdi
    Cevapla
  • gerçekler 1 ay önce Şikayet Et
    dağlıca karakoluna çığ düştüğünde dönemin başbakan yardımcısı erdal inönü nato dan helikopter isteyip adana dan hakkari ye gitmişti nereden nereye erdoğan ve ak parti yaptı
    Cevapla
  • Abdullah. 1 ay önce Şikayet Et
    Bir sabotaja kurban gitmesin. Çok dikkatli olunmalı. Küfür tek millet.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    İngiltere ne işi var
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Maşallah, hamdolsun. Gurur duyuyoruz, ALLAH C.C daha büyük başarılar nasib eylesin inşallah. Amin Amin Amin
    Cevapla