Bakan Şimşek: Bahçeli'nin ekonomi programına desteği kıymetli

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ekonomi programına verdiği desteğin çok kıymetli olduğunu bildirdi.

Bakan Şimşek: Bahçeli'nin ekonomi programına desteği kıymetli
Bakan Şimşek: Bahçeli'nin ekonomi programına desteği kıymetli
GİRİŞ 23.07.2024 13:57 GÜNCELLEME 23.07.2024 13:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

MHP lideri Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Bahçeli basın toplantısında gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu. Ekonomi gündemine ilişkin konuşan Bahçeli, "Dezenflasyon süreci her geçen gün tesirini göstermekte, büyüme, istihdam, yatırım ve cari fazla hedefleri iyimser beklentileri kamçılamaktadır. Kredi derecelendirme şirketlerinin ekonominin pozitif ivmesini teyit etmesi sevindirici bir gelişmedir" ifadelerini kullandı.

Şimşek, sosyal medya hesabından MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin ekonomiye ilişkin açıklamalarını değerlendirdi.

Cumhur İttifakı'nın ortağı MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin ekonomi programına verdiği desteğin çok kıymetli olduğuna işaret eden Şimşek, "Siyasi istikrarla birlikte rasyonel politikaların kararlılıkla uygulanması başarıyı getiriyor." ifadesini kullandı.

Bahçeli, bugün parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, "Türkiye ekonomisi güven verici adım ve hamlelerle istikrarlı ve umut uyandıran bir yükseliş kulvarındadır." değerlendirmesinde bulunmuştu.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Osmaniyeli 1 ay önce Şikayet Et
    Mehmet Şimşek ve Cevdet Yılmaz çok düzgün adamlardır.İkisine sonsuz güvenim var.iyi ki varlar.Ekonomiyi düzeltecekler İnşallah.
    Cevapla
  • Demir Er 1 ay önce Şikayet Et
    Dünya ağır ekonomik buhran sonrası, asrın felaketi ile Yunanistan coğrafyası kadar araziyi inşa etme sürecinde Türkiye ekonomisinin şu anki durumda ayakta ve güçlü olma yolunda hızla ilerliyor, Rabbime hamdolsun.
    Cevapla
  • ercan 1 ay önce Şikayet Et
    devlet bey vatan sevdalısıdır
    Cevapla