Bakan Şimşek duyurdu: 64,5 milyar dolardan 144 milyon dolara düştü

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, sosyal medya hesabından TCMB'nin yurt içi bankalarla yaptığı swap stokunun 64,5 milyar dolardan, 144 milyon dolara gerilediğini açıkladı.

GİRİŞ 23.07.2024 09:24 GÜNCELLEME 23.07.2024 10:17
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, sosyal medya hesabından TCMB'nin yurt içi bankalarla yaptığı swap stokunun 144 milyon dolara gerilediğini belirterek, "Kararlılıkla uyguladığımız program sayesinde riskler azalıyor, finansal piyasalarda normalleşme sürüyor. TCMB'nin yurt içi bankalarla yaptığı swap stoku 2023 yılı zirvesi olan 64,5 milyar dolardan 144 milyon dolara geriledi. Parasal aktarım mekanizmasını güçlendiren bu durum dezenflasyon sürecine de önemli katkı sağlayacak." açıklamasında bulundu. 

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi’nde yüksek lisans Eğitimini tamamladı. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlendi. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü olarak katılan Öner, şu anda Haber7.com'da Yayın Koordinatörü olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 45
  • 1999. 2 ay önce Şikayet Et
    allahla savaşa meydan okuyana lanet olsun dünyadaki bütün faizciler allahla savaşmak ister lanet olsun hepisine.
    Cevapla
  • Abooo 2 ay önce Şikayet Et
    Otobùs mola yerlerini 1 denetleyinde fiatlarì gòrùn..ozellikle tuvalet. Cay. Corba fiatlarì.ve fis kesen yok
    Cevapla
  • Ertuğrul 2 ay önce Şikayet Et
    Bayiden tam 45 gün önce sıfır araç aldım parasını ödedim tescil işlemi yapılmıyor Lütfen bu konuda bir haber yapın çok mağduruz
    Cevapla
  • doğruya doğru 2 ay önce Şikayet Et
    Herkesin banka hesapları çok daha ciddi şekilde incelenmeli..matrahsız yada 5-10 bin karla yılı kapatanlar,kredi kartları ile o harcamaları nasıl yapıyor,o lüx araçlara,nasıl biniyor,lüx evler,yazlıklar nasıl alınıyor derhal hesap sorulmalı...özel plaka soygununa derha çeki düzen verilip,wep üzerinde bağışını yapan istediği plakayı almalı..5 devlete,15 -20 ayakçıya,memura gidiyor.
    Cevapla
  • Nordsdjeland 2 ay önce Şikayet Et
    Bu iktidara kizdigimiz oluyor doğrudur ama atlatilan badireler ve pusuda bekleyenlere bakınca yine Reis diyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle