Antalya Havalimanı'nda 2024 yılının rekoru kırıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Antalya Havalimanı Rekordan Rekora Koşuyor 20 Temmuz 2024 Cumartesi günü 213 bin 161 yolcu ile 2024'ün en yüksek yolcu sayısına ulaştık." ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 22.07.2024 00:53 GÜNCELLEME 22.07.2024 09:41
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Antalya Havalimanı’nda 20 Temmuz 2024 Cumartesi günü dış hatlarda bin 36, iç hatlarda 131 uçuş trafiği olmak üzere toplamda bin 167 uçak trafiğine hizmet verildiğini bildirdi.

Söz konusu tarihte dış hatlarda 193 bin 935, iç hatlarda da 19 bin 226 olmak üzere toplam 213 bin 161 yolcuya hizmet verildiğini ve bu sayı ile 2024 yılının rekorunun kırıldığını açıkladı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Veli 1 ay önce Şikayet Et
    Türkiye her alanda lider durumda..uydu fırlatıldı,gezegenler üzerinde çalışıyoruz..
    Cevapla
  • adem 1 ay önce Şikayet Et
    gördük ucakları bile kıpırdatamadınız
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    gelecek sene görürüz
    Cevapla
  • İskilipden 1 ay önce Şikayet Et
    İskilip Bayat Çankırı Pursaklar güzergahı ANKARA SAMSUN YOLUNÜ ALTERNATİF BU yol duble olmalı tıkanan trafiği rahatlatıyor TOSYA İskilip yolu Çorum İstanbul arasını 70 km ve 50 dk kısaltacak ancak bir türlü bu yol için devam çalışması olmadı kırkdilim açılmayacak çünkü dağ kayıyor büyük tehlike dağı bir şekilde yandaki uçuruma yuvarlama Ve dolgu yapılmalı ama gene sıkıntı trilyonlar
    Cevapla
  • Haklı 1 ay önce Şikayet Et
    Çok absürd zararlar eden ve yap işlet devret modeliyle tüm Türkiyenin çok büyük zararlara girdiği ve gireceği işletmelerin listesini ve vereceği zararları açıklayan bir tablo yapar mısınız? Zafer hava alanı gibi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle