İş arayanlara müjde! Alman otomotiv tedarikçisi Türkiye'de fabrika kuracak

İş arayanlara müjdeli haber. Alman otomotiv devi Türkiye'de fabrika kuracak. Çinli otomobil şirketi BDY'nin Türkiye'ye yaptığı 1 milyar dolar yatırım sonrası birçok otomobil devleri rotasını Türkiye'ye çevirdi.

İş arayanlara müjde! Alman otomotiv tedarikçisi Türkiye'de fabrika kuracak
İş arayanlara müjde! Alman otomotiv tedarikçisi Türkiye'de fabrika kuracak
GİRİŞ 25.07.2024 08:58 GÜNCELLEME 25.07.2024 08:58
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İş arayanlara müjde. Almanya'nın köklü otomotiv tedarikçisi ZF Friedrichshafen,  Türkiye'de üretim yapmak için fabrika kuracak. Dünya çapında otomobil parçalarını üreten ZF Friedrichshafen, Almanya'dan Türkiye'ye üretimi taşıma kararı aldığı söyleniyor. 

TÜRKİYE CAZİP GÖRÜLÜYOR

Şirket, tasarruf etmek için üretimi AB'den Türkiye'ye getirecek. Artan maliyetlerden ötürü Türkiye'de 3 şube açmayı düşünen  ZF Friedrichshafen, ülkemizin Avrupa kıtasına yakın olması ve AB mevzuatına tabi olmaması adına Türkiye'yi cazip bir yer olarak görüyorlar.

İSTİKRARLI TEDARİK ZİNCİRİ YAKALAMAK İSTİYORLAR

ZF Friedrichshafen şirketinin sözcüsü politik ve özellikle ekonomik koşullardan dolayı istikrarlı tedarik zinciri yakalamak istediklerini belirkterek, "Yer kararlarında ve hangi ürünlerin hangi lokasyonlarda üretileceği sorusunda çok sayıda faktör rol oynuyor. İstikrarlı tedarik zincirleri sağlamak için rekabetçilik ve müşterilere yakınlık öncelikli olarak hayati önem taşıyor ancak politik ve ekonomik koşullar da bu kararları etkiliyor."  dedi.

ZF FREIDERICHSHAFEN NE ÜRETİYOR?

ZF Friedrichshafen şirketi otomobil parçası üretiyor. Ticari araçlar ve otomobile için aktarma organları ve şasi teknolojisi tedarik ediyor.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • Tual 1 ay önce Şikayet Et
    Neden biz kendimiz kuramıyor uz
    Cevapla
  • İsmail 1 ay önce Şikayet Et
    Leopard 1A3 T1 tanklarının transmisyon unu da yapıyorlar.
    Cevapla
  • çok tuhaf 1 ay önce Şikayet Et
    toggu istemeyenler olmaz yapılmaz diyenler bu fabrika bitmez diyenler italyadan ithal edilmiş araçlar diyenler şimdi togg ne olacak bu çinlilere verilen teşvikler toggu engeller diyor
    Cevapla
  • Tepki 1 ay önce Şikayet Et
    ''Politik ve ekonomik koşullar da bu kararları etkiliyor."sözü her şeyi anlatıyor..!
    Cevapla
  • Yusuf313e 1 ay önce Şikayet Et
    Yararı olur. Zararı olmaz mersedes BMW ye zarar mı veriyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle