Vali Işın, Kütahya OSB'de bir fabrikada incelemelerde bulundu

Vali Musa Işın, Kütahya Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) faaliyet gösteren Aragonit Yapı Kimyasalları Merkez Fabrikasını ziyaret etti.

Vali Işın, Kütahya OSB'de bir fabrikada incelemelerde bulundu
Vali Işın, Kütahya OSB'de bir fabrikada incelemelerde bulundu
GİRİŞ 07.07.2024 14:17 GÜNCELLEME 07.07.2024 14:17

Aragonit Genel Müdürü Tolga Eskioğlu ve fabrika yetkilileri tarafından karşılanan Vali, fabrikadaki üretim alanlarını inceleyip bilgiler aldı.

Tolga Eskioğlu, fabrikanın yapı kimyasalları üretimini Kütahya, Aksaray ve Antalya olmak üzere 3 ayrı lokasyonda, ham madde girişinden sevkiyat sürecine kadar tüm proseslerde son teknolojiyi kullanarak günlük 2 bin 400 ton kapasiteyle üretim yaptığını ve Kütahya’da 80 kişiyi istihdam ettiğini ifade etti.

KAYNAK: İHA
Emre Genç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emre Genç

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul’da doğdu. Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden 2021 yılında lisans derecesiyle mezun oldu. 2017 yılında Üniversite Televizyonu’nda başladığı kariyerinde 3 yıl boyunca spor spikerliği ve muhabirliği görevlerinde bulundu. Daha sonra 2020 yılında özel bir haber kanalında haber ve spor editörlüğü yaptı. Ardından Turkuvaz Medya Grubu’nda editörlük görevinde bulundu. 2024 Mayıs ayından itibaren Kanal 7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com’da editör olarak görevini sürdürmektedir.