Hububat hasadı başladı

-Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, Bandırma Koyunculuk Araştırma Enstitüsü'nde 6,472 dekarlık alana ekilen hububatın hasadına başlandı.

Hububat hasadı başladı
Hububat hasadı başladı
GİRİŞ 07.07.2024 10:18 GÜNCELLEME 07.07.2024 10:18

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürü Dr. Mustafa Altuğ Atalay, enstitüdeki projeler hakkında incelemelerde bulunarak hububat hasadıyla ilgili törene katıldı. Programda, Dr. Atalay biçerdövere binerek ilk hasadı gerçekleştirdi.

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürü Dr. Mustafa Altuğ Atalay, Bandırma Koyunculuk Araştırma Enstitüsü'nü ziyaret ederek projeler hakkında bilgi aldı. Ayrıca, genetik çalışmalara önem veren Atalay, biyoteknolojik uygulamaların sahada yaygınlaştırılması hakkında detaylı bilgi edindi. Hububat hasat başlangıç törenine 5,517 dekar buğday ve 955 dekar arpa ekimi yapılan alandan katılım sağlandı.

KAYNAK: İHA
Emre Genç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emre Genç

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul’da doğdu. Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden 2021 yılında lisans derecesiyle mezun oldu. 2017 yılında Üniversite Televizyonu’nda başladığı kariyerinde 3 yıl boyunca spor spikerliği ve muhabirliği görevlerinde bulundu. Daha sonra 2020 yılında özel bir haber kanalında haber ve spor editörlüğü yaptı. Ardından Turkuvaz Medya Grubu’nda editörlük görevinde bulundu. 2024 Mayıs ayından itibaren Kanal 7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com’da editör olarak görevini sürdürmektedir.