SGK'nin "emekliler.gov.tr" internet sitesi erişime açıldı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından emeklilere yönelik yeni hizmetlerin duyurulması için oluşturulan "emekliler.gov.tr" internet sitesi erişime açıldı.

SGK'nin "emekliler.gov.tr" internet sitesi erişime açıldı
SGK'nin "emekliler.gov.tr" internet sitesi erişime açıldı
GİRİŞ 06.07.2024 21:52 GÜNCELLEME 06.07.2024 21:53
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Kurumun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Türkiye Yüzyılı emektarlarımızın 'Emekli Dijital Kimlik Kartı' hazır. Emeklilerimize özel yapılan indirimler ve birçok fırsatlara 'http://emekliler.gov.tr' adresi üzerinden erişebilirsiniz." ifadeleri kullanıldı.

SGK'nin paylaşımında "emekliler.gov.tr" internet sitesi üzerinden "dijital kimlik kartı"nın nasıl oluşturulacağına ilişkin videoya da yer verildi.

Buna göre, emekliler, oluşturulduktan sonra PDF çıktısı alınacak dijital kimlik kartı üzerindeki QR kodla kendilerine özel indirimlerden faydalanabilecek.

KAYNAK: AA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 26
  • Antikemall 2 ay önce Şikayet Et
    Ha bu zam zam çığırtkanlarının hepsi SGK ya gram faydası olmadan bölük pörçük asgari prim ödeyip en yüksek tavan maaşı isteyen cehape avanesidir.Birde hastaneden çıkmazlar hizmette beğenmezler safi devlete yük bunlar.
    Cevapla
  • mrtmt 2 ay önce Şikayet Et
    Emekli sandıkta intikamı nı alacak, haram olsun verdiğim oylar.
    Cevapla
  • Vatan-taş 2 ay önce Şikayet Et
    Yıl bitti, hala daha yeni hazır. Haklar ise kısıtlı. Reklam kokan rezil hareket. Emekli olarak yemedim..
    Cevapla
  • Cahar Dudayev 2 ay önce Şikayet Et
    Adamlar yapmış be iyi yapıyorlar bu sporu düzenli olarak emeklilerle dalga geçiyorlar Hakkımız size haram zehir zıkkım olsun
    Cevapla
  • OSMANLI GELİYOR 2 ay önce Şikayet Et
    Allah Devlete zeval vermesin, İnşallah enflasyon düşüşe geçti, ülkenin gitgide petrol doğalgaz savunma sanayi silah satışları ile refah seviyesi artıyor, bu en kısa zamanda emekliye daha ciddi anlamda yansıyacak. Fetö itleri sürekli aleyhte trol yorum yapıyor ama nafile, Türkiye nin önüne kimse geçemeyecek Allah ın izni ile.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle