Mersin'de limon depolarında denetimler sürüyor

Mersin'de, fiyatı artan limonda 'fahiş fiyat ve stokçuluğa karşı' denetimler sürdürülürken, İl Ticaret Müdürlüğü ekipleri, Hal Kayıt Sistemi'ne bildirilmeyen 380 ton limon tespit etti, 2 depodaki ürün sahibi 3 kişi hakkında tutanak tuttu.

Mersin'de limon depolarında denetimler sürüyor
Mersin'de limon depolarında denetimler sürüyor
GİRİŞ 04.07.2024 14:09 GÜNCELLEME 04.07.2024 14:09
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ticaret İl Müdürlüğü ekiplerinin son dönemde limon fiyatlarında yaşanan artış nedeniyle başlattığı çalışmalar sürüyor. Kent merkezi ve ilçelerdeki soğuk hava depolarında denetim gerçekleştiren ekipler, Erdemli ilçesindeki 2 depoda HKS'ye kaydı yapılmadığı belirlenen 380 ton limon tespit etti. Piyasa Gözetimi ve Denetimi Şube Müdürlüğü ekiplerinin de görev aldığı denetimlerde, ürün sahibi 3 kişi hakkında tutanak tutuldu.
Ekiplerin, denetimleri sürdüreceği bildirildi.

KAYNAK: İHA
Emre Genç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emre Genç

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul’da doğdu. Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden 2021 yılında lisans derecesiyle mezun oldu. 2017 yılında Üniversite Televizyonu’nda başladığı kariyerinde 3 yıl boyunca spor spikerliği ve muhabirliği görevlerinde bulundu. Daha sonra 2020 yılında özel bir haber kanalında haber ve spor editörlüğü yaptı. Ardından Turkuvaz Medya Grubu’nda editörlük görevinde bulundu. 2024 Mayıs ayından itibaren Kanal 7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com’da editör olarak görevini sürdürmektedir.
YORUMLAR 8
  • Emekli 2 ay önce Şikayet Et
    Hz Allah korkusu olmassa herşeyi yapar Hz.Ömerin adaleti olmayan yerde adalet aranmaz eyer yastığa başını koyup yatarsa hiç bunun vebalini dünya ve ahirette ödeyemez bunu ben söylemiyorum HzPeygammer efendimiz Hz.Muhamet A.S.soyluyor.Peygamber demiyorum cihan şumul Hz Muhammed A.S diyorum anlayan anlarvesslam
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    patates soğan tutmadı şimdi limon, Allâh sizi kahr-u perişan etsin
    Cevapla
  • Ali 2 ay önce Şikayet Et
    Limon fiyatı zaten çok ucuz. Sonunda kimse limon üretmeyecek şu anki fiyatlari bile bulamayacağız.
    Cevapla
  • Muhalefetin Muhalifi 2 ay önce Şikayet Et
    Bunu yapanlar vatan hainliği kapsamında yargılanmalıdır.
    Cevapla
  • Akrep kral 2 ay önce Şikayet Et
    Sonuç ne tutanak tutunca ne oluyor eğer stok yapan çiftçiyse ne yapılıyor tüccarsa ne yapılıyor veya hal esnafıysa ne yapılıyor birdaha böyle birşeye teşebbüse kalkanlar korkuyormu yıllardır aynı tiyatro bir iki kişiyi yakala cüzzi miktarda para cezası sonra aynen devam tarım ilçe müdürlükleri ne iş yapıyor müfettişler ne iş yapıyor belediyelerin hiç sorumluluğu yokmu ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle