Bakan Işıkhan'dan çalışan ve emeklilere refah artışı mesajı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Çalışanlarımız ve emeklilerimizin üzerindeki yükü azaltmak ve kalıcı refah artışını sağlamak için gereken adımları atıyoruz" dedi.

GİRİŞ 03.07.2024 13:36 GÜNCELLEME 03.07.2024 13:36
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TÜİK'in 2024'ün ilk 6 ayının enflasyon oranlarını açıklamasının ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan, açıklamasında toplumun her kesiminin kalıcı refahını arttırmak için gereken adımları attıklarını vurguladı.

Işıkhan, şu ifadelere yer verdi:
"Çalışanlarımız ve emeklilerimiz başta olmak üzere milletimizin her kesiminin üzerindeki yükü azaltmak ve kalıcı refah artışını sağlamak için gereken adımları atıyoruz. Tarihi yüksek seviyelere ulaşan istihdam verilerimizin korunması, enflasyon ile kararlı mücadele ve finansal istikrarı sağlamak önceliğimiz olmayı sürdürecek. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın mimarlığını yaptığı Türkiye Yüzyılı vizyonumuz doğrultusunda OVP ve 12. Kalkınma Planı hedeflerimizi gerçekleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz."

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 28
  • Misafir 2 gün önce Şikayet Et
    7200 pirim eşitleme sözünüzü İnşallah yerine getirirsiniz
    Cevapla
  • Şefki 2 gün önce Şikayet Et
    amin.
    Cevapla
  • Serikli emekli memur 2 gün önce Şikayet Et
    Sayın bakanım, w023 temmuz ayında memur ve memur emeklisi arasındaki farkı çok aştınız ve bu durum katlanarak devam ediyor bunu biliyorsunuz.Ben de emekli bir öğretmen olarak not düşmek istedim,takdir önce Allah'ın, sonra da mühür siz de olduğu için sizin. Biz kimiz ki? (!)
    Cevapla
  • MisafirBalıkesirli 2 gün önce Şikayet Et
    Bundan böyle Sayın Bakanım enflasyonun her ay düştüğü kadar maaşlarıda düşürelim.2011 yılındaki mutlu maaşlara yani gerçek maaşlara dönelim.200 ₺. ile pazarda bir şey alınmıyor.Biz 2011 yılının 20 ₺. sini özledik.
    Cevapla
  • angaralıMisafir 2 gün önce Şikayet Et
    emeklilerin maaşı asgari ücret ile eşitlenmeli, en azından bunu yapmaları gerekiyor, kirada yaşam savaşı veren bir çok emekli insanımız var. bu durumu artık göz ardı etmemeleri gerekir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle