Mehmet Şimşek-CHP görüşmesinin tarihi belli oldu

CHP'de Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile 24 Haziran Pazartesi günü görüşecek.

GİRİŞ 14.06.2024 16:38 GÜNCELLEME 14.06.2024 16:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe arasında gerçekleşecek görüşmenin tarihi belli oldu.

Görüşmenin, 24 Haziran Pazartesi günü gerçekleşeceği öğrenildi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 11 Haziran’daki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada CHP’nin arzu etmesi halinde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’le görüşebileceğini söyledi.

Bu açıklamanın ardından 12 Haziran'da Amasya’da konuşan Özgür Özel, "Partimizin üç değerli ekonomi kurmayı önümüzdeki günlerde Mehmet Şimşek ile bir araya gelecek" açıklamasını yaptı.

Mehmet Şimşek ile CHP adına Hazine ve Maliye Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe'nin görüşeceği öğrenildi.

Daha önce CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile bir araya gelmişti.

CHP’nin Dışişleri Bakanlığı'ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İlhan Uzgel ise Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüşmüştü.

Son olarak ise CHP İçişleri Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan ile İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bir araya gelmişti.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Recep 3 gün önce Şikayet Et
    Vergi kacirana hapis cezası getirilsin.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 3 gün önce Şikayet Et
    Teröristler hapisden ne zaman çıkacak diye sorarlar chp liler ekonomiden anlamazlar .
    Cevapla
  • misafir 3 gün önce Şikayet Et
    chp, israil ile olan ticareti kullanarak devleti ithamda bıraktı. israil ve Türkiye çift vatandaş olup şuan israile savaşmaya gidenlerin, Türkiye vatandaşlığından çıkarılması gerekli. Akp-mhp bu önerge ile chp kabul edecek mi. insanlık suçu işleyenleri ülkemde istemiyorum.
    Cevapla