Moskova Borsası'ndan dolar ve Euro kararı!

Moskova Borsası, ABD Hazine Bakanlığı'nın yaptırımları nedeniyle 13 Haziran'dan itibaren dolar ve Euro cinsinden yapılan işlemlerin sonlandırılacağını bildirdi.

Moskova Borsası'ndan dolar ve Euro kararı!
Moskova Borsası'ndan dolar ve Euro kararı!
GİRİŞ 12.06.2024 23:10 GÜNCELLEME 12.06.2024 23:11
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

ABD Hazine Bakanlığı'nın Moskova Borsası'nı bugün yaptırım listesine alması üzerine Moskova Borsası'ndan da bir hamle geldi. Yapılan yazılı açıklamada, ABD'nin borsaya yönelik çeşitli kısıtlama kararları aldığı belirtildi.

Söz konusu kısıtlamalar nedeniyle borsanın işleyişinde değişiklikler yapılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, 13 Haziran'dan itibaren dolar ve Euro cinsinden yapılan işlemlerin sonlandırılacağı kaydedildi.

Açıklamada, Moskova Borsası'nın, piyasada dalgalanmaların artması halinde işlemlerin kesintisiz yapılabilmesi için gerekli tüm araçlara sahip olduğu vurgulandı.

KUR BANKA RAPORLARIYLA BELİRLENECEK

Rusya Merkez Bankası'ndan da konuya ilişkin yapılan açıklamada, dolar ve Euro kurunun belirlenmesi için banka raporlarının ve dijital platformlardan gelen bilgilerin kullanılacağı bildirildi.

ABD Hazine Bakanlığı, Moskova Borsası'nı bugün yaptırım listesine almıştı.

Rus yetkililer, ABD'nin uyguladığı tüm yaptırımların yasa dışı olduğunu belirtiyor.

Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 27
  • Abdurrahman bal 4 ay önce Şikayet Et
    Doğru bir karar Tüm ülkeler birlikte olması lazım değerini ülken belirleyecek
    Cevapla
  • Muhsin 4 ay önce Şikayet Et
    Bu dünyayı, ALLAHIN İZNİYLE ve YARDIMIYLA. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA İMAN EDİP TEVBE EDİP TESLİM OLUP KURANI KERİME GÖRE YAŞAYAN SALİH İHLASLI MUHSİN HALİS HAS SEÇKİN SEÇİLMİŞ ALLAHIN RIZASINI RAHMETİNİ BEREKETİNİ FAZLINI KEREMİNİ İHSANINI İKRAMINI LUTFUNU NURUNU MERHAMETİNİ MAĞFİRETİNİ SEVGİSİNİ HOŞNUTLUĞUNU VE DOSTLUĞUNU KAZANMIŞ KULLAR KURTARACAK. İNŞALLAH
    Cevapla
  • kemal cin 4 ay önce Şikayet Et
    Ne güzel biz de aynısını yapalım
    Cevapla
  • RAMAZAN KARAKAYA 4 ay önce Şikayet Et
    Kardeşleri yusufun daha çocukken canına kasdedip babalarına yalan söyleyen lanetli katil syonist yahudi sermayesi<cemaati>doları paundu yuroyu basıp tefecilik yaparak hiç bir katma değeri olmayan kağıt parçası üzerinden insanların kaynaklarını emeğini sömürüp kendilerine iyi uşaklık eden milletleri fonlarken ayağına takılıp engel olanları iç ve dış tetikçileri üzerinden sabote ediyor.
    Cevapla
  • sami 4 ay önce Şikayet Et
    helal olsun. bizde o günleri görürmüyüz ölmeden
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle