Selçuk Bayraktar'dan yatırım dolandırıcılığı uyarısı: Kesinlikle gerçek dışıdır

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabı üzerinden önemli bir açıklamada bulundu. Selçuk Bayraktar, Baykar'a yatırım yaparak gelir elde edileceğine ilişkin sahte ilanlar ve haberlerle ilgili vatandaşları uyardı.

GİRİŞ 11.06.2024 15:39 GÜNCELLEME 11.06.2024 16:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın sosyal medya platformu 'X' üzerinden yaptığı paylaşım şu şekilde: 

"YATIRIM DOLANDIRICILIĞINA DİKKAT!

Bir süredir internet siteleri ve sosyal medya platformlarında, Baykar’a yatırım yaparak gelir elde edebileceğinize dair sahte ilanlar, haber benzeri içerikler ve videolar dolaşıma sokulduğunu görmekteyiz. Gerçekliği olmayan bu tür ilan, haber ve videolarda yapay zaka desteğiyle şahsıma aitmiş gibi duran konuşma ve görüntüler kullanılmaktadır. Bu açıklama, video ve röportajlar benzeri içerikler kesinlikle gerçek dışıdır ve dolandırıcılık amacıyla illegal bir şekilde yayılmaktadır.

Bir kez daha hatırlatmak isterim ki; halka açık bir şirket olmayan Baykar, hiçbir zaman yatırım teklifi ya da önerilerinde bulunmamaktadır.

Bu tarz dolandırıcılık girişimlerine yönelik olarak hukuki süreçlerimiz devam etmektedir. Tüm vatandaşlarımızdan bu tür içeriklere karşı dikkatli olmalarını ve itibar etmemelerini önemle rica ederim.

Kamuoyuna saygılarımla."

 

KAYNAK: HABER7
Emre Genç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emre Genç

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul’da doğdu. Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden 2021 yılında lisans derecesiyle mezun oldu. 2017 yılında Üniversite Televizyonu’nda başladığı kariyerinde 3 yıl boyunca spor spikerliği ve muhabirliği görevlerinde bulundu. Daha sonra 2020 yılında özel bir haber kanalında haber ve spor editörlüğü yaptı. Ardından Turkuvaz Medya Grubu’nda editörlük görevinde bulundu. 2024 Mayıs ayından itibaren Kanal 7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com’da editör olarak görevini sürdürmektedir.
YORUMLAR 4
  • dikkat 1 ay önce Şikayet Et
    baykara itibar suikastı yapılıyor. altında arkasında baykara sürekli saldıran pkk ile arası ile olan malum chp çevresi olabilir. istihbarat da araştırmalı. arkasından yine imamoğlunun iletişim ekibinden birileri çıkabilir. bunlarla mücadele için özel iletişim ve siber güvenlik bilgisi olan istihbarat ekibi kurulmalı. ak partiye ve savunma sanayi şirketlerine itibar saldırısı yapılıyor.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Facebook'a kaç defa şikayet ettim, kaldırmıyorlar.
    Cevapla
  • İsa AY 1 ay önce Şikayet Et
    Devlet ile hesabımız olmadı olamazda; tam bir milliyetçi ülke sevdalısı,Allah işinizi rast getirsin
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Evet sahtekarlar videosunu yapmışlar. Bizim hanım bile inandı bunlara. Onca ikazıma rağmen.
    Cevapla