TGS'nin yeni yönetim kurulu Başkanı Mehmet Akif Konar oldu

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, TGS (Turkish Ground Services) Yönetim Kurulu Başkanlık görevine 1 Haziran itibariyle THY'de Operasyondan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Konar'ın getirildiğini duyurdu.

TGS'nin yeni yönetim kurulu Başkanı Mehmet Akif Konar oldu
TGS'nin yeni yönetim kurulu Başkanı Mehmet Akif Konar oldu
GİRİŞ 30.05.2024 10:07 GÜNCELLEME 30.05.2024 18:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Bolat, "Bugün son defa bir TGS (Turkish Ground Services) kararı imzaladım. 1 Haziran’dan itibaren TGS Yönetim Kurulu Başkanlığını Mehmet Akif Konar’a devrediyorum. Kendisini uzun yıllar bitişik ofislerde Genel Müdür Yardımcıları olarak Türk Hava Yollarına hizmet ederken tanıdım. Gönül rahatlığıyla bu vazifeyi ona tevdi ediyorum, emin ellerdesiniz" dedi.

KAYNAK: DHA
Emre Genç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emre Genç

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul’da doğdu. Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden 2021 yılında lisans derecesiyle mezun oldu. 2017 yılında Üniversite Televizyonu’nda başladığı kariyerinde 3 yıl boyunca spor spikerliği ve muhabirliği görevlerinde bulundu. Daha sonra 2020 yılında özel bir haber kanalında haber ve spor editörlüğü yaptı. Ardından Turkuvaz Medya Grubu’nda editörlük görevinde bulundu. 2024 Mayıs ayından itibaren Kanal 7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com’da editör olarak görevini sürdürmektedir.
YORUMLAR 1
  • Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    Genel müdür yardımcısıda Ebubekir Akgül oluyormuş
    Cevapla