Serkan Değirmencioğlu: Ses getiren organizasyonlara imza atacağız

İş dünyasında, sosyal ve profesyonel yaşamda toplantı ve organizasyonlar önemli bir yer tutuyor. Kurumsal kimliğin yansıtıldığı organizasyonlar, teknolojinin ve zamanın getirdiği güncel uygulamalarla hedeflenin üstünde ses getiriyor.

Serkan Değirmencioğlu: Ses getiren organizasyonlara imza atacağız
Serkan Değirmencioğlu: Ses getiren organizasyonlara imza atacağız
GİRİŞ 28.05.2024 10:16 GÜNCELLEME 28.05.2024 12:16

Türkiye'de ve Dünya’da birçok ilki gerçekleştirerek organizasyona farklı bir soluk getiren RenkAs Organization & Tourism CEO’su Serkan Değirmencioğlu, pandemi sonrasında toplantı ve büyük organizasyonlara olan talepte ciddi bir artış olduğunu dile getirdi.

ETKİNLİK SEKTÖRÜ, PAZARLAMA İÇİN GÜÇLÜ BİR ARAÇ

Değirmenclioğlu “Etkinlikler, farklı pazarlama hedeflerine ulaşmak için kullanılmaktadır. Örneğin, bir işletme yeni bir ürün veya hizmeti tanıtmak, mevcut müşterilere sadakat oluşturmak veya potansiyel müşterilerle bağlantı kurmak istiyor. Etkinlikler, bu hedeflerin her birini başarmak için etkili bir yoldur. Etkinlik sektörü, pazarlama için güçlü bir araçtır. Etkinlikleri doğru bir şekilde kullanan işletmeler, marka bilinirliğini artırır, ilişkiler kurar ve bu doğrultuda satışlarını artırırlar.” ifadelerini kullandı.

“SES GETİREN ORGANİZASYONLARA İMZA ATTIK, ATACAĞIZ”

Değirmencioğlu “www.toplantısalonu.com üzerinden yoğun talep almaktayız. Konsept organizasyonlarda geçmişte global birçok marka ile ilkleri gerçekleştirdik. Yine büyük ve farklı organizasyonlar ile insanları bir araya getireceğiz. Değişen ihtiyaçlara göre teknolojik alt yapımız ve geniş uzman kadromuzla ses getiren organizasyonlara imza atacağız. Markaların organizasyondaki yüzü olan RenkAs Group olarak şu an 3 ülkede %100 Yerli sermayemizle hizmet vermekteyiz, AZRATA Yapay Zeka Teknolojileri markamız ile Ar-Ge çalışmalarımızla sektöre çağa ayak uyduran yenilikler katmaya devam edeceğiz” dedi.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.