DeFacto Mısır’da 32’nci mağazasını açtı

DeFacto, Mısır’daki mağaza sayısını 32’ye yükselttiğini duyurdu. Moda markası bu yatırımıyla Mısır’da toplam 29 bin 219 metrekareden fazla satış alanına ulaştı.

DeFacto Mısır’da 32’nci mağazasını açtı
DeFacto Mısır’da 32’nci mağazasını açtı
GİRİŞ 27.05.2024 16:33 GÜNCELLEME 27.05.2024 16:33

Müşterilerine, ihtiyaçlarını tek bir noktadan karşılayabilme hedefiyle ev giyiminden ayakkabıya, aksesuardan iç giyime kadar birçok farklı kategoride ürünü bir arada sunan DeFacto, mağaza yatırımlarına devam ediyor. 100 ülkede 500’e yakın mağazasıyla faaliyet gösteren moda markası, Mısır’daki 32’nci mağazasını Mısır’ın başkenti Kahire’deki D5 MALL’da açtı. Marka hizmete giren bu mağazasıyla bin 395 metrekarelik alanda hizmet verecek. Mısır’da toplam 29 bin 219 metrekareden fazla satış alanına ulaşan DeFacto, yeni mağazasında da müşterilerin tüm ihtiyaçlarını tek bir noktadan karşılamayı hedefliyor.

6 farklı kıtada mağazası olan DeFacto, yurt içi ve yurt dışı mağazalarına yenilerini eklemeye devam edeceğini bildirdi.

KAYNAK: DHA
Emre Genç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emre Genç

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul’da doğdu. Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden 2021 yılında lisans derecesiyle mezun oldu. 2017 yılında Üniversite Televizyonu’nda başladığı kariyerinde 3 yıl boyunca spor spikerliği ve muhabirliği görevlerinde bulundu. Daha sonra 2020 yılında özel bir haber kanalında haber ve spor editörlüğü yaptı. Ardından Turkuvaz Medya Grubu’nda editörlük görevinde bulundu. 2024 Mayıs ayından itibaren Kanal 7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com’da editör olarak görevini sürdürmektedir.