Devlet Bahçeli'den asgari ücrete zam açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Asgari ücretle muhatap olan insanların refah seviyesini yükseltmek, bu ülkede yaşayan her insanın asli görev olması lazım. Onun için buna benzer teklifler geldiği zaman biz gerekli katkıları sağlarız" dedi

GİRİŞ 25.05.2024 14:58 GÜNCELLEME 26.05.2024 10:20
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Kızılcahamam'da bir otelde gerçekleştirilen "Ülkü Ocakları İl Başkanlarına Yönelik Eğitim Programı'na katıldı.

Bahçeli, programın ardından gazetecilerle sohbet etti. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bahçeli'ye Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın 'asgari ücrete ara zam yapılmayacağı' açıklaması sorulması üzerine, "Asgari ücretle muhatap olan insanların refah seviyesini yükseltmek, bu ülkede yaşayan her insanın asli görev olması lazım. Onun için buna benzer teklifler geldiği zaman biz gerekli katkıları sağlarız" yanıtını verdi.

Devlet Bahçeli

"TÜRKİYE'NİN BİLDİĞİNİ İRAN'DAN ÖĞRENECEK DEĞİLİZ"

Öte yandan , İran'ın Akıncı İHA ile ilgili açıklamalarına yönelik olarak, "Türkiye'nin bildiğini İran'dan öğrenecek değiliz. Bu kadar Türkiye düşmanlığı sağlığa zararlı" ifadelerini kullandı.

 

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 28
  • Adolf 1 ay önce Şikayet Et
    Yatmaya kolaya alisti millet. Sikacaksin yatanin üretmeyenin ümügünü. Cobanlik bile yapsan iyi yasarsin. Gitsin calissinlar.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    emekliler emekli maaşim var nasilols diyipte yan gelip yatmasin
    Cevapla
  • Alihan 1 ay önce Şikayet Et
    Palavraları bakın. Hani emekliler için de gerekli desteği sağlayacaksınız. Mecliste emekliye ek zam teklifine neden el kaldırmadınız?
    Cevapla
  • ADAMSIN 1 ay önce Şikayet Et
    Evet Sayın bahçeli emeklilerin aylığına bir el at bir de şu muhtarlıkları kaldırım şehirdeki hiç lüzumsuz köylerde gene mülk amir olabilir ama şehirde hiç gerek yok
    Cevapla
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Fiyat istikrarı sağlanmadan yapılan zam birilerinin cebine gidiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle