Borsa İstanbul Grubu'nun kapsamlı eğitim programları yayınlandı

Finans dünyasında uzmanlaşmak ve finansal okuryazarlığı artırmak isteyen herkes için Borsa İstanbul Grubu'nun kapsamlı eğitim programları yayınlandı.

Borsa İstanbul Grubu'nun kapsamlı eğitim programları yayınlandı
Borsa İstanbul Grubu'nun kapsamlı eğitim programları yayınlandı
GİRİŞ 17.05.2024 09:51 GÜNCELLEME 17.05.2024 10:51

Borsa İstanbul Eğitim Programlarının, 30'u aşkın eğitim programını içerdiği duyuruldu.

Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamada, "Ana vizyon, tüm sektör çalışanlarının finansal okuryazarlık farkındalığını artırmak ve finansal alanda uzmanlaşmalarını sağlamaktır. Bu kapsamda, aracı kurum, banka, finansal kurum ve portföy yönetim şirketi çalışanları, veri dağıtım kuruluşları, halka açılmayı planlayan ve halka açık şirketlerin çalışanları, KAP, kolokasyon hizmeti alan/alacak olan üyeler, eğitim programına katılabilmektedirler" ifadelerine yer verildi.

Söz konusu eğitimlerin birebir uygulamalı olarak gerçekleştirilmekte ve Borsa İstanbul çalışanlarından oluşan uzman ekipler tarafından verildiği belirtilirken bu sayede katılımcıların, gerçek piyasa koşullarında deneyim kazanma fırsatı bulduğu aktarıldı.

Eğitimlere Türkiye'nin her yerinden başvuru yapılabildiği ve katılım sağlanabildiği belirtildi.

Detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için www.borsaistanbul.com internet sitesi üzerinden talepte bulunulabilir veya disegitimler@borsaistanbul.com adresinden iletişime geçilebilir.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.