TMSF üç arsayı satışa çıkardı: 2 milyar 450 milyon lira muhammen bedel belirlendi

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki toplam 165 bin metrekareden fazla büyüklüğe sahip üç arsayı satışa çıkardı.

TMSF üç arsayı satışa çıkardı: 2 milyar 450 milyon lira muhammen bedel belirlendi
TMSF üç arsayı satışa çıkardı: 2 milyar 450 milyon lira muhammen bedel belirlendi
GİRİŞ 15.05.2024 15:08 GÜNCELLEME 15.05.2024 15:08

TMSF'den yapılan açıklamaya göre, arsalar için muhammen bedel 2 milyar 450 milyon lira olarak belirlendi.

TMSF'nin mülkiyetinde bulunan üç arsanın satışı için düzenlenecek ihale, Fon'un İstanbul'daki merkezinde 4 Haziran'da gerçekleştirilecek. İhaleye katılacakların 31 Mayıs'a kadar gerekli belgelerle birlikte ihale şartnamesini TMSF'ye teslim etmesi gerekiyor

KAYNAK: AA
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Muhabiri
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

İstanbul'da yaşayan Ekrem Öztürk, 2021 yılında Medya ve İletişim bölümünden mezun oldu. Uzun süre kendi alanında metin yazarlığı yapan Öztürk, şu an Haber7.com'da "Muhabir - Editör" olarak görev yapmaktadır. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmakta ve bu değerleri meslek hayatında da ön planda tutmaktadır.