Koç: Yıl boyunca müşterilerimize daha fazla sürpriz ve avantaj sunacağız

Turkcell, 30’uncu yılına özel yeni kampanyalara imza atacağını duyurdu. Buna göre, mayıs ayı boyunca tüm Turkcell’lilerin paketlerindeki GB’lar ikiye katlanacak.

Koç: Yıl boyunca müşterilerimize daha fazla sürpriz ve avantaj sunacağız
Koç: Yıl boyunca müşterilerimize daha fazla sürpriz ve avantaj sunacağız
GİRİŞ 02.05.2024 22:13 GÜNCELLEME 02.05.2024 22:20
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, kampanyaya ilişkin şunları söyledi:

“30 yıldır, Turkcell olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya ve hayatlarını kolaylaştırmaya odaklandık. Bu önemli kilometre taşını kutlamak için, müşterilerimizin GB, SMS ve dakikalarını ikiye katlayarak onları mutlu etmek istedik. Bu kampanya sadece bir başlangıç. Turkcell’in 30. yıl kutlamaları boyunca müşterilerimize daha fazla sürpriz ve avantaj sunmaya devam edeceğiz. 30 yıl önce ‘İnsan İçin Teknoloji’ vizyonuyla ülkemizde yeni bir çağ başlatmıştık. Döneminin ötesinde bir strateji ortaya koyarak, Türkiye’nin iletişim ve teknolojide öncü olmasını sağladık. 30. yılımızda da geleceğin vizyonuyla ‘uçtan uca teknoloji sağlayıcısı’ pozisyonumuzu daha da büyüterek ülkemizin toplumsal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Biliyorsunuz artık, her şey Turkcell’le çalışıyor, Turkcell herkesle çalışıyor.”

Turkcell, 30. yıl kutlamaları kapsamında müşterilerini sevindirecek pek çok farklı kampanya ve yeniliği de hayata geçirmeyi planlıyor. Bu kapsamda özel hediyeler, eğlenceli yarışmalar, fırsat ve avantaj dolu uygulamalar ile çok daha fazlası Turkcell kullanıcılarını bekliyor.

 

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    20 gb 15 gün sürmüyor internet başka operatördeyken yetiyordu şimdi turkceklde yetmiyor
    Cevapla
  • mmm 2 hafta önce Şikayet Et
    Hepsi HIRSIZLIK YAPIYOR FAİŞ FİYATLAR ORTADA
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    evet supriz fahiş zamalara devam
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    çekmiyor ilçeye yakın mahallede dahi hep laf
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    reklamı iyi yapıyorlar4 çeker diye derelerde köylerde hiç çekmiyor hep palavra alt yapıları iyi değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle