Türkiye ile imzalanan anlaşmaya Azerbaycan Milli Meclisi'nde onay

Azerbaycan ile Türkiye arasında gelirde çifte vergilendirme kaldırılacak. Türkiye ile Azerbaycan arasında imzalanan anlaşma Azerbaycan Milli Meclisi'nce kabul edildi.

GİRİŞ 23.04.2024 13:46 GÜNCELLEME 23.04.2024 14:47
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Azerbaycan Milli Meclisi, "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Azerbaycan Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Gelir Üzerinden Alınan Vergilerde Çifte Vergilendirmeyi Önleme ve Vergi Kaçakçılığı ile Vergiden Kaçınmaya Engel Olma Anlaşması"nı onayladı.

 

Milli Meclis'in Genel Kurul Toplantısında, Türkiye ile Azerbaycan arasında imzalanan "Gelir Üzerinden Alınan Vergilerde Çifte Vergilendirmeyi Önleme ve Vergi Kaçakçılığı ile Vergiden Kaçınmaya Engel Olma Anlaşması" görüşüldü. Oylamaya çıkarılan anlaşma kabul edildi.

 

"Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Azerbaycan Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Gelir Üzerinden Alınan Vergilerde Çifte Vergilendirmeyi Önleme ve Vergi Kaçakçılığı ile Vergiden Kaçınmaya Engel Olma Anlaşması", 19 Şubat'ta Cumhurbaşkanları Recep Tayyip Erdoğan ve İlham Aliyev'in de hazır bulunduğu törende Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Azerbaycan Ekonomi Bakanı Mikail Cabbarov tarafından Ankara'da imzalanmıştı.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Mustafa 1 hafta önce Şikayet Et
    Yuhh bu hala yok mu ? Nasıl Tek devlet iki millet?
    Cevapla
  • Bir Akıncı 1 hafta önce Şikayet Et
    Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin
    Cevapla
  • Kenan sahin 1 hafta önce Şikayet Et
    Vanli turan birligi geliyor
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    hedef kizilelma
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Hayırlı Olsun.Yasasin Türk Devletleri Teşkilatı.Yasasin Kızıl Elma Ülküsü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle