Bir tabak makarna 3 bin TL, üç top dondurma 750 TL!

Ramazan Bayramı tatili için Bodrum'a gidenler fiyatlar karşısında şoke oldu. İlçe merkezinde üç top dondurma 750 TL, bir tabak makarna 3 bin TL, bir bardak çayın 90 TL'ye satılıyor.

Bir tabak makarna 3 bin TL, üç top dondurma 750 TL!
Bir tabak makarna 3 bin TL, üç top dondurma 750 TL!
GİRİŞ 11.04.2024 22:39 GÜNCELLEME 11.04.2024 22:47
Bu Habere 118 Yorum Yapılmış

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde tatil bölgelerindeki fiyatlar vatandaşları şoke etti. Doluluk oranı yüzde 60'larda kalan Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir tabak makarnanın fiyatı 3 bin TL'den satılıyor. Vatandaşlar karşılaştıkları tablo karşısında şaşırdıklarını ifade ederek "Kafelerden, restoranlardan bir şey almak mümkün değil, karnımızı doyurmak için süpermarketlerden alışveriş yapıp plaja geliyoruz" dedi.

FİYATLAR VATANDAŞLARI ŞOKE ETTTİ

9 günlük bayram tatiline ise tatil bölgelerindeki fiyatlar damga vurdu. Özellikle Muğla Bodrum'da üç top dondurma 750 TL, bir tabak makarnayı ise 3 bin TL, bir bardak çay ise 90 TL'den satıldı. Fiyatları görenler ise karşılaştıkları durum karşısında şoke oldu.

Bodrum’da yaşayan ve tatile gelen yakınları ile Türkbükü halk plajında denize giren evli ve bir çocuk annesi Yücel Kamzer, şunları söyledi:

"Bodrum çarşı merkezinde 3 top dondurmaya 750 TL, bir tabak makarnaya 3 bin TL, bir bardak çaya 90 TL istediklerini duyduk. Şoke olduk. Biz Bodrumlu olarak burada tatil yapma fırsatı bulamazken il dışından ve üstelik asgari ücretli olanlar nasıl tatil yapacak. Kafelerden, restoranlardan bir şey almak mümkün değil, karnımızı doyurmak için süpermarketlerden alışveriş yapıp plaja geliyoruz." 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 118
  • Fethullah 2 hafta önce Şikayet Et
    Bodruma giden parasını cebine koyar öyle gider .tatili yapıp sonra da şikayet etmez
    Cevapla
  • Alaz 2 hafta önce Şikayet Et
    İnsanlar alırsa fiyatlar asla düşmez
    Cevapla
  • keto 2 hafta önce Şikayet Et
    gerizekalısın sen
    Cevapla
  • zafergülten 2 hafta önce Şikayet Et
    devlet izin verirse,ve Türkiye de bir gelir adeletsizliği,yani bi yanda 3 bin tl lik makarnayı yiyecek parası olan,bi yandada 15 tl lik makarna alıp o günün yemeğini savuşturmaya çalışanlar olursa. 3 bine eğil 5-10 binede satarlar. neymiş efendim serbest piyasaymış,istediğin fiatı koyabilirmişsin,
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Devletımız varolsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle