Türkiye'nin İsrail kararına tam destek: Devletimizin yanındayız

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Türkiye'nin milli menfaatleri gerektirdiğinde ve insani dramların sona erdirilmesine yönelik alınacak her türlü yaptırım kararında devletin yanında olduklarını bildirdi.

Türkiye'nin İsrail kararına tam destek: Devletimizin yanındayız
Türkiye'nin İsrail kararına tam destek: Devletimizin yanındayız
GİRİŞ 09.04.2024 20:52 GÜNCELLEME 09.04.2024 20:53
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

TİM'den yapılan yazılı açıklamada, Ticaret Bakanlığı tarafından bugün açıklanan İsrail'e ihracat kısıtlaması kararına ilişkin şu değerlendirmede bulunuldu:

"Türkiye İhracatçılar Meclisi olarak her zaman serbest ticaretten yanayız. Ancak ülkemizin milli menfaatleri gerektirdiğinde ve insani dramların sona erdirilmesine yönelik alınacak her türlü yaptırım kararında devletimizin yanındayız. İsrail'i bir an önce ateşkese ve insani yardım sürecinin sağlanması için ilgili kararları almaya davet ediyoruz. Ramazan Bayramı ile Filistin halkına yönelik katliamların son bulmasını temenni ediyoruz."

Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması... İşte satışı yasaklanan 54 ürün grubuTürkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması... İşte satışı yasaklanan 54 ürün grubu

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 62
  • Murat 2 hafta önce Şikayet Et
    1948 te İsraili dünyada ilk tanıyan ülke Abdden sonra İnönü diktasındaki Türkiyedir! Osmanlı yıkılışı ve bölgenin dizaynı İngilizlerin kontrolünde sadece İsrailin kurulması içindir!!!
    Cevapla
  • Inaandinizmi 3 hafta önce Şikayet Et
    Inandinizmi. O zaman allah size sifa versin.
    Cevapla
  • Misafir Harun 3 hafta önce Şikayet Et
    Yemezzeniz gargara yaparsınız! Erdoğanı filistin üzerinden vurmaya çalışmak ya din düşmanlarının işidir ya da refahçı saadetçi kafanın işidir!!!
    Cevapla
  • ZEKİ YÜKSEL 2 hafta önce Şikayet Et
    Ticaretten anlamadığım belli kardeşim. Filistin'e yapılan ticaret te İsrail'e yapılmış gözüküyor. İsrail'e ticareti kesiyorum diye Filistin'e de ticareti keserseniz rafları, ortaklığı Fransa. İtalya. İngiltere vs... Ülkeler alacak. Buna ne diyorsunuz...
    Cevapla
  • Şxö 3 hafta önce Şikayet Et
    Kardeşim Müslüman zaten ticareti kesmiş durumda. Sen halen ticaret yapanları ihracat yapanları Müslüman sanıyorsun..
    Cevapla
  • Hüseyin E. 3 hafta önce Şikayet Et
    Sanki laik tc israil aleyhine bir şey yapmış gibi münafıkca haber yapmayı bırakın.
    Cevapla
  • misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    tuskon müsiat tüsiat hadi bakalım açıklama bekliyoruz kimin yanındasınız .odalar borsalar parasının hesabını bilmeyen sanayiciler iş adamları hadi bakalim ticaret odaları kimin yanındasınız sizide görelim bi açıklayın bakalım .devlet ne yapsa yaranamayan hainler susmayın .devlete çuvaltuz tamam iyneyi görelim bakalım .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle