Türk Hava Yolları yeni şirket kuruyor

Türk Hava Yolları, yeni bir şirket kurulması yönünde karar alındığını duyurdu.

GİRİŞ 06.04.2024 11:03 GÜNCELLEME 06.04.2024 11:03
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Türk Hava Yolları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, spor kulübü faaliyetlerini daha etkin bir şekilde yönetmek amacıyla yeni bir şirket kuracağını duyurdu.

KAP'a gönderilen bildirime göre, Türk Hava Yolları'nın tamamına sahip olacağı yeni şirket, İstanbul il sınırları içinde "THY Spor A.Ş." adıyla veya belirlenecek başka bir ticari unvan altında faaliyet gösterecek. Şirket, 1.000.000 TL nakit sermaye ile anonim şirket statüsünde kurulacak.

Bu adım, şirketin spor alanındaki varlığını güçlendirmeyi ve rekabetçi bir konum elde etmeyi amaçlıyor. Türk Hava Yolları'nın spor faaliyetlerinin daha da genişleyeceği ve gelişeceği öngörülüyor.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Ahmet 3 hafta önce Şikayet Et
    Boş iş...THY soymanin yolunu icat etmişler..devletin malı sadece ise kullanın uçak üretin..jet motoru üretin..vb işler yapın parayı yabancı oyunculara ve başkalarına aktama yoluna gitmeyin
    Cevapla
  • nitekim 3 hafta önce Şikayet Et
    spor filan boş işler hayırlı bir işe yönelin
    Cevapla
  • Dudayev 3 hafta önce Şikayet Et
    Spor boş diyorsun lakin vakifbank dünyada reklam yapıyor. Bütün dünyada taninanbilecek bir takım kurarsa futbol olmamalı ve yeni olmalı. Tutup THY Beşiktaş olmamalı. Türkistan airlanins ile ucuza reklam yapabilir.
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    markalaşmak için bu gerekli. markaladinca degerin artıyor. bağlantılı ciron artıyor. ülke güçleniyor . ve daha fazla yardım yapabilir. onun için doğru yapmislar. geniş persfektiften bakalim
    Cevapla
  • Vatandaş 3 hafta önce Şikayet Et
    Amma sallamışsın. Thy nin karını cukkalama işi bu. Nereden baksan yatırım değil. Sen thy nin patronu olsan bu işe girer misin?
    Cevapla
  • Hüseyin 3 hafta önce Şikayet Et
    Boş beleş işlere para harcıyorsunuz o parayı garibana versrn ucuz ucsa hem sizde allah huzurunda hem.insanların gönlünde ucarsınız
    Cevapla
  • Malazgirt...71 3 hafta önce Şikayet Et
    Nerde beleş ; oraya yerleş....
    Cevapla
  • Kadir 3 hafta önce Şikayet Et
    Ulan şu spora verdiğiniz değer kadar memleketteki garibanlara değer verin be yeter artik parayla oynuyorsunuz be ama allah bir nurunu tamamladığı an herkez hesap verecek rabbime o zaman ne cevap vericeksiniz bakalim vesselam
    Cevapla
  • Cenk Emre 3 hafta önce Şikayet Et
    Allah Allah. Thy Hayır derneği falan değil ki , öyle bir misyonu var da bizim mi haberimiz yok anlamadım.?
    Cevapla
  • Numan 3 hafta önce Şikayet Et
    Freiburg’da şimdi her şey ne güzeldir be. Türkiye’deki gibi enflasyon yok, çalışan millet tuttuğunu alıyor. Burda çalışsan bile yine fayda etmiyor şu enflasyon ve hayat pahalılığında. Macera için Türkiye çok güzel her zaman dönebilirsiniz ülkenize.
    Cevapla
  • SC Freiburg.... 3 hafta önce Şikayet Et
    Başkası çalışsın ; sende hazıra kon öylemi !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle